Nissan Juke'ta lansmana özel dev fırsat: Anında 100 bin TL indirim ve %1,99 faiz kampanyası

Nissan Juke'ta lansmana özel dev fırsat: Anında 100 bin TL indirim ve %1,99 faiz kampanyası

Yenilenen Nissan Juke'tan lansmana özel dev fırsat! Anında 100 bin TL indirim ve yüzde 1,99 faiz kampanyasıyla geliyor! Bu fırsat kaçmaz...

TUNACAN ATALAY

Heyecan verici haber otomobil tutkunlarına duyurulur! Yenilenen Nissan Juke, Türkiye'de resmen satışa sunuldu ve lansmana özel inanılmaz bir kampanya ile geliyor!

Eğer siz de şehirli ve dinamik bir SUV arıyorsanız, Juke tam size göre. Şık tasarımı, teknolojik özellikleri ve sürüş keyfiyle dikkat çeken Juke, şimdi daha da cazip!

HAYALLERİNİZDEKİ ARABA SİZİN OLSUN!

Yeni Nissan Juke ikonik sarı rengi ile Türkiye'de!

Nissan, Juke'un lansmanına özel olarak 100.000 TL'lik dev bir nakit alım desteği sunuyor. Üstelik 240.000 TL'ye kadar 12 ay boyunca sadece %1,99 faizle kredi kullanma imkanı da sizi bekliyor. Bu sayede hayallerinizdeki Juke'a sahip olmak artık çok daha kolay!

FİYATLAR CEP YAKMIYOR!

Kampanyayla birlikte en düşük paket olan 1.0 DIG-T 115 PS DCT Tekna'nın fiyatı 1 milyon 509 bin TL'den 1 milyon 409 bin TL'ye, en üst paket olan 1.0 DIG-T 115 PS Platinium Premium ise 1 milyon 799 bin TL'den 1 milyon 699 bin TL'ye düşüyor.

Tamamen yenilendi: 2024 Nissan Juke tanıtıldı! - ShiftDelete.Net

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!

Eğer siz de yenilenen Nissan Juke'un sahibi olmak ve bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak istiyorsanız, hemen harekete geçin! Nissan bayilerine giderek test sürüşü yapabilir ve size en uygun Juke modelini seçebilirsiniz. Unutmayın, bu kampanya sınırlı süreyle geçerli!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN