O banka bayram hediyelerini hazırlandı! Onay veren 500 TL alacak! Geç kalmadan başvurun

O banka bayram hediyelerini hazırlandı! Onay veren 500 TL alacak! Geç kalmadan başvurun

Bankalardan bayram müjdesi geldi. Nisan ayı kapsamında yapılan kampanyalar kapsamında alışverişler için 500 TL hediye puan verileceği belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Farklı bankalar tarafından yapılan kampanyalar müşterilerin dikkatinde yer alıyor. 1 Nisan 30 Nisan tarihleri arasında Bankkart ile yapılan alışverişler için 500 TL hediye verileceği duyuruldu. Bankkart anlaşması bulunan beyaz eşya sektöründe üye işyerlerinden Bankkart POS cihazı ile tek seferde yapılan 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL toplamda 500 banka kart lira kazanma fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

500 TL HEDİYE VERİLECEK

Bir 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında müşterilerin Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr'den adresinden kampanyaya katılım sağlayabileceği belirtildi. SMS ile katılım sağlamak isteyen müşteriler ise BESYA yazıp 4757'ye mesaj göndererek kampanyaya katılım sağlayabilir. Kampanya süresince Bankkart ile anlaşması bulunan beyaz eşya sektöründe üye işyerleri üzerinden Bankkart POS cihazından farklı günlerde tek seferde yapılan 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL toplamda 500 TL Bankkart lira hesabınıza tanımlanacak.

ziraat-bankasi.jpg

Ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki işyerlerinden yapılacak beyaz eşya alışverişlerinde kampanyanın geçerli olmadığı belirtildi. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business kart sahiplerinin kampanyaya katılım sağlayabileceği aktarıldı.


ZİRAAT BANKASI BAYRAM MÜJDESİNİ VERDİ

Kampanya süresi boyunca bir müşterinin en fazla kazanacağı Bankkart Lira tutarının 500 TL olduğu belirtildi.
Kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler ise ödül kapsamında Bankkart Liralar anında hesaplara yansıtılır.
Harcamalarda Bankkart kredi özelliği ve banka kartı özelliği ile yapılan işlemler dikkate alınacak.

bankkart.jpg
Kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilir.
E-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak alışverişler kampanya kapsamında yer almıyor.
Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.
Kampanya süresince yapılan iade ve iptal işlemleri durumunda hesaplara tanımlanan Bankkart Liralar geri alınır. Hesapta yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda hesap ekstresine yansıtılmaktadır.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN