O bankanın müşterileri sevinçten havalara uçuyor! 100.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak! Başvurular için son 8 gün

O bankanın müşterileri sevinçten havalara uçuyor! 100.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak! Başvurular için son 8 gün

Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. En uygun kredi veren bankalar müşterilerin tercihi olurken Şubat ayı içerisinde araştırmalarda hız kazandı. O banka 1000 TL'den 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor. İşte kampanya hakkında merak edilen tüm detaylar…

Uygun faiz oranları ile kredi almak isteyen vatandaşlar bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. O banka en düşük 1.000 TL en fazla 100.000 TL kredi imkanı sağlıyor. Şubat ayı kampanyaları devam ederken başvurular içinde son 10 gün çağrısı yapıldı. İşte kampanya hakkında merak edilen tüm detaylar…

100.000 TL'YE KADAR ÖDEME YAPILACAK


Müşterilerin yüzünü güldüren Yapı Kredi Bankası yeni Kredi kampanyasını açıkladı. Kampanya kapsamında nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar uygun faiz oranları ile kredi ödemesi alabilmektedir. En yakın şube üzerinden başvuru yapılabileceği gibi mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapılabileceği belirtildi. Yapı Kredi müşterisi olan kişiler internet bankacılığı ya da mobil bankacılığı tercih ederek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Yapı Kredi müşterisi olmayan kişiler ise hemen başvur seçeneği ile kredi kampanyasından kolay bir şekilde yararlanabilmektedir.

yapi-kredi.jpg

Müşterilerin gelir durumuna göre ödeme imkanı sağlanırken 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Onun yanı sıra ilk taksit için 3 aya kadar erteleme imkanı da sunulmaktadır. En düşük kredi tutarı 1000 TL olarak belirlenirken faiz tutarlarının da müşterilere özel değişiklik gösterebildiği ifade edildi. 12, 24 ve 36 ay vade seçenekleri sunulurken müşterilerin kredi tutarları ve gelir durumlarına göre vade seçenekleri belirlenmektedir.

YAPI KREDİ DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi çekmek isteyen vatandaşlar SMS ile kolay bir şekilde başvuru yapabilmektedir. SMS başvurusu için telefonların mesaj bölümünden kimlik numarası aylık gelir bilgileri ve doğum tarihleri ile 44 11'e mesaj gönderilmesi gerekiyor. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru yapan vatandaşların Kredi sonuçları ise dakikalar içerisinde kendilerine bildiriliyor.

yapi-kredi-odeme.jpg
Yapı Kredi Bankası düşük faizli kredi başvurusu için detaylı bilgi almak isteyen kişiler resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın ayrıntılarını öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN