O elektrikli araçlara bedava şarj müjdesi! Bu otomobili alan 1 yıl boyunca sarj ücreti ödemeyecek...

O elektrikli araçlara bedava şarj müjdesi! Bu otomobili alan 1 yıl boyunca sarj ücreti ödemeyecek...

Elektrikli otomobil sahiplerine şarj müjdesi geldi. O marka modellerde bir yıl boyunca şarj ücretsiz olacak. Ücretsiz bir şekilde şarj etmek için detaylar paylaşıldı. İşte kampanya detayları...

Elektrikli otomobillerde dev kampanya başladı. Şubat ayı içerisinde o elektrikliden alanlar bir yıl boyunca şarj ücreti ödemeyecek. En hızlı büyüyen elektrikli otomobil markasından tarihi kampanya başladı.

BEDAVA ŞARJ MÜDJDESİ

Elektrikli otomobillerde dev kampanya hakkında Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal'dan açıklamalar geldi. Yeni yılda marka olarak satış ve satış sonrası yatırımları hızlandırıldığını söyleyen Soysal, 30 yetkili satıcı ve servisle hizmette olduklarını duyurdu. Yeni yılda satıcı ve servis sayısını 40'a çıkarmayı hedeflediklerini söyleyerek, yatırımlar planladıklarını paylaştı. Elektrikli otomobile artan ilgiyi işaret ederek, benzersiz kampanya hakkında konuştu.

l42120220706092319.webp

1 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ ŞARJ

MG4 Electric ve ZS EV modellerinde hazırladıkları kampanyalar hakkında konuşan Soysal, yoğun bir talep olduğunu söyledi. Daha cazip bir satış sunan modellerinde, eşarj ile yapılan anlaşma kapsamında MG4 Electric modelini şubat ayında alanlara 1 yıl boyunca ücretsiz şarj desteği verilecek. MG4 Elektric modelinde kampanyalar sadece bu kadarla kalmayarak, kredi desteği ve takas desteği de veriliyor.

4ytav4nx-x1t.webp

KREDİ VE TAKAS DESTEĞİ

Şubat ayında MG4 Electric almayı düşünen müşterilerine takas ve kredi desteğini sundu. En hızlı büyüyen otomotiv markası olarak bilinen MG Türkiye, müşterilerine çeşitli fırsatlar sunuyor. Şehir içi 577 km menzile sahip ve yüzde 100 elektrikli MG4 Electric modelinde; 200 bin TL'ye varan 0 faizli 12 ay vade imkanıyla kredi desteği ve 70 bin TL'ye varan takas desteği sunuyor.

MG'nin diğer bir modeli ZS EV modeli için 80 bin TL takas desteği ve 250 bin TL'ye varan 12 ay vade seçeneğiyle, yüzde 0,49 faiz oranlarıyla kredi desteğini paylaştı. Elektrikli satın alan müşterilere aynı zamanda Wallbox hediyesi ya da bir yıllık şarj kartı hediye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN