O gün herkes hesaplarını kontrol etsin! Aile Destek ödemeleri için tarih verildi... Erdoğan süreyi uzatmıştı

O gün herkes hesaplarını kontrol etsin! Aile Destek ödemeleri için tarih verildi... Erdoğan süreyi uzatmıştı

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenlenen Türkiye Aile Destek Programı süresinin uzatıldığı haberini geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Milyonlarca vatandaş Ağustos ayı ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ederken, müjdeli haberi Bakan Mahinur Özdemir Göktaş verdi...

Devlet destekli hazırlanan aile destek ödemeleri her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların hesabına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırılıyor. Ağustos ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte vatandaş bu ay ki ödemelerin yapılacağı tarihi merak ederken, beklenen haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi.

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ağustos ayı ödemelerinin 15 Ağustos'ta hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

AĞUSTOS AYI AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

Hane başına düşen aylık gelire göre belirlenen ödemelerin güncel tutarı şöyle:

Aylık geliri 450 TL ve altında olanlara: 1.250 TL

Aylık geliri 450 TL ile 911,15 TL arasında olanlara: 1.100 TL

Aylık geliri 911,15 ile 1.372,30 TL arasında olanlara: 950 TL

Aylık geliri 1.372,30 TL ile 1,833,45 TL arasında olanlara: 850 TL destek ödemesi yapılmaktadır.

yeni-proje-19-001.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programları kapsamındaki aylık ödemeleri artırdıkları açıklamasını yapmıştı. Ancak, ödeme tutarlarıyla ilgili henüz bir güncelleme kararı alınmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN