O marketlerde et fiyatlarını sabitledi! Geçim derdine düşen milyonlarca vatandaşa güzel haber

O marketlerde et fiyatlarını sabitledi! Geçim derdine düşen milyonlarca vatandaşa güzel haber

Son dakika haberi... Türkiye'de artan enflasyonla birlikte temel gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlar vatandaşların alım gücünü düşürürken gözler Ramazan ayında ürünlere indirim uygulanıp uygulanmayacağına çevrilmişti. Beklenen haber ise geldi. Milyonlarca vatandaşa güzel haber. O marketlerde et fiyatları sabitlendi! Ramazan boyunca zam yapılmayacak. Peki hangi marketlerde et fiyatları sabitlendi? İşte detaylar haberimizde...

Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşlar ev alışverişi için marketlerde yapılan kampanyalarını araştırmaya başladı. 'Ramazan'da gıda fiyatlarına zam gelecek mi, gelmeyecek mi?' sorusunu merak konusu olurken beklenen haber geldi. Dar gelirli ailelere güzel haberi duyurdular. O marketlerde et fiyatları Ramazan ayı boyunca sabit tutulacak. Liste liste paylaştılar. İşte detaylar...

DAR GELİRLİ AİLELERE GÜZEL HABER

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu yetkililerin ortak toplantısı sonrası kritik karar alındı. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarında sabitleme kararı aldıklarını duyurdu.

gfgfgf-2023-03-18t173826-105.jpg

SON DAKİKA: O MARKETLERDE ET FİYATLARI SABİTLENDİ!

Kurum tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son dönemde kırmızı et fiyatlarındaki olağanüstü artışlara istinaden, Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle yaptığımız çalışmalar sonucunda, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldık.

gfgf-8.jpg

Bu çerçevede, kasap reyonu olan, kampanyaya dahil üyelerimizle 20 Mart 2023 tarihinden itibaren, dana kıymalık etin kilogram fiyatını 190 TL’den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL olarak üyelerimize tavsiye fiyatlarından satış yapılması önerilmiştir. Bu uygulamamızı Ramazan ayı sonrasında da devam ettirmeyi planlanmaktayız. Kamuoyuna saygı ile duyurur, hayırlı ramazanlar dileriz."

HANGİ MARKETLERDE GEÇERLİ OLACAK?

Gelen haber sonrası vatandaşlar 'Et fiyatları hangi marketlerde sabit tutulacak? Hangi marketlerde geçerli olacak?' sorusunu araştırmaya başladı. İşte sabit et fiyatlamasını uygulayan marketler;

İstanbul PERDER üyeleri arasında Hakmar, Bizim, Mopaş, Çağrı, Happy Center, Anpa Gross, Özkuruşlar gibi marketler bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN