O markette tuvalet kağıdı indirimi başladı! 24'lü dev paket sadece 109 TL'ye satılacak! Yetişen kapıyor

O markette tuvalet kağıdı indirimi başladı! 24'lü dev paket sadece 109 TL'ye satılacak! Yetişen kapıyor

Son 1 yılda market ürünlerine peş peşe zamlar yağmıştı. Bu zamlardan etkilenen ürünlerin başında da kağıt ürünleri geliyordu. Vatandaşı rahatlatacak iyi haber ise o marketten geldi...

Kağıt ürünleri, günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Kitaplar, dergiler, kağıt havlular, peçeteler, karton ambalajlar, ofis malzemeleri, kağıt tabaklar ve bardaklar gibi birçok ürün kağıt kullanılarak üretilmektedir. Ancak son zamanlarda kağıt ürünlerindeki fiyat artışları endişe verici bir durum haline gelmiştir. Tüketiciler, kağıt ürünlerinin fiyatlarının yükselmesiyle daha fazla ödeme yapmak zorunda kalmaktadır. Bu da aile bütçelerini etkileyebilir ve tüketici harcamalarında kısıtlamalara neden olabilir. Evlerimizde en çok kullandığımız tuvalet kağıdı fiyatlarında ise en iyi indirim haberi Migros' dan geldi.

tuvalet-kagidi-ebvq.webp

Migros' un açıklamasına göre Sofia 24'lü Parfümlü Tuvalet Kağıdının satış fiyatını 179,90 TL'den 109,90 TL'ye düşürdüğünü açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN