O tarihten sonra faturalar 2 katına çıkacak! Elektrik ve doğal gaza okkalı zam: Gaz lambası yakmaya hazır olun

O tarihten sonra faturalar 2 katına çıkacak! Elektrik ve doğal gaza okkalı zam: Gaz lambası yakmaya hazır olun

Elektrik ve doğalgaza yeni zam geliyor. O tarihten itibaren faturalar resmen 2 katına çıkacak. İşte, elektrik ve doğalgaza gelecek yeni zam...

Elektrik ve doğalgaza yeni zam geleceği haberi vatandaşı resmen çileden çıkardı. O tarihten sonra gelecek zamla birlikte faturalar resmen 2 katına çıkacak...

Elektrik ve doğalgaza zam geleceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, zamların uygulanacağı tarih de belirtildi. Bu kapsamda 1 Ekim itibari ile elektrik ve doğalgaz faturalarının zamlanacağı öngörülüyor.

yeni-proje-2.jpg

FATURALARA ÇİFT ZAM GELİYOR

Elektrik ile doğalgaza gelecek zamların ardından elektrik şirketlerinin enerji yönetimi de yüzde 20 ila 30 oranlarında artış gösterecek. Öyle ki Ankara'da doğalgaza çift haneli zamların gündeme gelmesi resmen vatandaşı isyan ettirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN