Önümüzdeki 5 güne dikkat! Dolar, Euro, altını olan gözü açık uyusun: İslam Memiş bombayı patlattı...

Önümüzdeki 5 güne dikkat! Dolar, Euro, altını olan gözü açık uyusun: İslam Memiş bombayı patlattı...

Yatırımcıların gündemine oturan uyarı İslam Memiş'ten geldi. Finans Analisti İslam Memiş, önümüzdeki 5 güne dikkatli olunması gerektiğini paylaştı. Özellikle dolar, altın ve Euro sahiplerinin uyanık olması gerektiğini söyledi. İslam Memiş bombayı patlattı...

Altın ve döviz piyasalarını işaret eden İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Önümüzdeki 5 günü işaret eden Finans Analisti Memiş, rakam vererek tane tane anlattı. Döviz ve altın beklentilerini yeniden paylaşarak yatırımcılara seslendi.

İLERLEYEN 5 GÜNE DİKKAT

Finans Analisti İslam Memiş, piyasalardaki son dönemlerdeki dalgalanmaları ele aldı. İlerleyen 5 günü işaret eden Memiş, rekor artış tahminlerini paylaştı. Dolar kurundaki adım adım yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek, Borsa İstanbul'da yüzde 2 oranında bir artış olduğunu ve Euro'nun TL karşısında değer kaybettiğinin altını çizdi.

10-fnjx-cover.webp

EURO 50 TL'Yİ AŞACAK

Piyasayı elden geçiren Memiş, dolar ve Euro kuruyla ilgili değerlendirmelerini aktardı. Dolar kurunun 30.31 TL seviyelerinde olduğunu ifade ederek, 30 üzerindeki yükseliş trendinin devam edeceğinin altını çizdi. Euro tarafında ise 32,99 TL seviyelerinden işlem gördüğünü söyleyen Memiş, 2024 yılında 50 TL üzerinde kur beklediğini öne sürdü.

ekonomist-53-952b415847ee45.webp

FED FAİZ KARARINA KADAR SÜRECEK

Altın yatırımcıların gündemine oturan tahmin İslam Memiş'ten geldi. Ons altındaki baskıya değinen uzman isim, FED faiz kararına kadar baskının devam edeceğini belirtti. Gram altında takip edeceği fiyat aralığının 2040 TL - 2070 TL aralığı olacağını belirterek, gümüş onsu için 22.60 dolar seviyesinin destek olduğu ve 24 dolara kadar yükselebileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN