Opel’den Haziran müjdesi! O modelde kaçırılmayacak fırsat: %1,99 faiz oranı ve 12 ay vade

Opel’den Haziran müjdesi! O modelde kaçırılmayacak fırsat: %1,99 faiz oranı ve 12 ay vade

Araç satın almak isteyen vatandaşlar güncel fiyatları yakından takip ediyor. Türkiye'de en çok satan araç modelleri arasında yer alan Opel Haziran ayı güncel fiyat listesini açıkladı. İşte Opel 2023 Haziran ayı fiyat listesi…

Haziran ayında araç almak isteyenlere müjde Opel'den geldi. Birikmiş parası bulunan kişilerin ilk yatırım tercihi araç olurken güncel fiyat listeleri de araştırılmaya devam ediyor. Haziran ayı itibarıyla bütün araç fiyatlarında değişiklik yapılırken su sınıfı araç bekleyişinde olanlara Opel'den açıklama geldi. İşte Opel 2023 Haziran ayı fiyat listesi…

OPEL HAZİRAN AYI FİYATLARINI AÇIKLADI

Opel akıllı ve güncel teknolojileri ile tüm araçlar arasından sıyrılırken dikkat çeken Opel Grandland modeli ile geniş bir kitleye hitap ediyor. Özellikle güvenlik önlemleri ile sürücülerin dikkatinde yer alan model şık tasarımı ve yenilikçi teknolojileri de beraberinde getiriyor. Detayları önem verilen araç modeli kapsamında Grandland'de IntelliLux LED Pixel Farlar, gece görüş sistemi benzinli ve dizel motor opsiyonları bulunuyor.

opel-grandland.jpg

Opel'in resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda 120.000 TL için 12 ay %1.99 faiz oranı ile herkes Grandland sahibi olacak. Araç özelliklerinde ısıtmalı ön camlar ile birlikte 17 inç teknik gri alaşımlı jantlar, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, Full LED farlar,7 inç dijital gösterge paneli de bulunuyor. Opel Grandland 1.2 130 HP Benzin Elegance için Nisan ayında 1 milyon 162 bin 900 TL ödeme yapılırken Haziran ayında bu rakam 1 milyon 255 bin 900 TL'ye yükseldi. Nisan ve Haziran ayı fiyatına bakıldığında Opel Grandland'da 93.000 TL zam geldi görülmektedir. Grandland Haziran ayı fiyat listesi şu şekildedir:

opel-grandland-arac.jpg

Motor / Şanzıman Donanım Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı
1.2 130 HP Benzin Elegance 1.255.900 TL
AT8 Elegance 1.352.900 TL
1.5 130 HP Dizel Elegance 1.320.900 TL
AT8 Ultimate 1.417.900 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN