Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! 500 bin lira zam yolda

Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! 500 bin lira zam yolda

Otomobil alacaklar elinizi bir an önce çabuk tutun! Otomobil fiyatlarına dev zam geldi geliyor... 500 bin liralık zam yolda! Şimdi almayan pişman olur! 500 bin liralık zammın detayları...

Hızla artan otomobil fiyatlarıyla ilgili endişe verici gelişmeler yaşanıyor. Otomobil almak isteyenler için son çağrı... Elinizi bir an önce çabuk tutun! Zira, otomobil fiyatlarına dev zam geliyor, hatta 500 bin liraya kadar çıkabilecek.

500 BİN LİRALIK ZAM YOLDA

otomobil-fiyatlarinda-zam1.webp

Otomotiv gazetecisi Murat Tosun, X hesabından zammın sebebini açıkladı. Tosun, euronun 50 kuruş artmasıyla birlikte otomobil fiyatlarında 500 bin liraya kadar zammın beklendiğini öne sürdü.

ZAMMIN SEBEBİ YALNIZCA EURO MU?

otomobil-fiyatlarinda-zam2.webp

Tosun, bu büyük zammın sebebinin, elektrikli otomobillerde vergisiz fiyatın 1 milyon 250 bin liraya kadar olanlara yüzde 10, bu limitin üzerinde olanlara ise yüzde 40 ÖTV dilimine girmesi olarak açıkladı.

KURDAKİ UFAK ARTIŞ DEV FİYAT DEĞİŞİMİNE SEBEP OLACAK

​​​​​​Murat Tosun, euronun artmasıyla birlikte bir elektrikli otomobilin fiyatlardaki artışının yansımasına örnek vererek, "Mesela 600 km üzeri limit sunan D segment Skywell ET5 Legend tam limitte ve 1.655.000 TL etiketle satılıyor. Kurda ufak bir artış olursa fiyatı en az 2.100.000 TL’ye yükselecek, hatta 2.200.000 TL seviyelerine çıkacak." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN