Otomobil alacakları bayilere koşturan haber! 0,1 faizle kredi kampanyası, o modellerin hepsinde geçerli olacak

Otomobil alacakları bayilere koşturan haber! 0,1 faizle kredi kampanyası, o modellerin hepsinde geçerli olacak

Ticaret Bakanlığı tarafından otomobil piyasasında alınan tedbirler etkisini göstermeye devam ediyor. O otomobil firması tarafından başlatılan kampanya, tüketicilerin gündemine yerleşti. Sıfır araç almak isteyenler soluğu bayide alıyor. Yeni kampanyayı görenler sıfır otomobil almak için sıraya giriyor. İşte tüm detaylar...

Dünya gündeminde yer alan ekonomik kriz ülkemizi de etkiledi. Enflasyon ve hayat pahalılığının ardından yükselen otomobil piyasası dolar kurundan da destek alıyor. Otomobil fiyatlarındaki ani yükselişin önüne geçmek adına Ticaret Bakanlığı'ndan birçok tedbir alındı. Kısa süre içerisinde tedbirlerin işe yaradığı dikkat çekti.

OTOMOBİL PİYASASINDA BÜYÜK REKABET

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan tedbirlerin ardından sıfır otomobil piyasası olması gerektiği seviyelere gerilemeye başladı. Al - satçıların piyasadan çekilmesiyle talepler büyük oranda düşüş gösterdi.

Elinde bulunan otomobilleri satmak isteyen bayiler türlü türlü kampanyalar başlatmaya devam ediyor. Bazı otomobil firmaları kredi kampanyası yapıyor, bazı otomobil firmaları ise aksesuarları da yanında hediye ediyor. Günümüzde iyice kızışan rekabetin ardından o firmadan gelen kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyen tüketicileri cezbetti.

ford-ekonomik-servis-firsati.jpg

YÜZDE 0,1 FAİZ İMKANIYLA ARABA SAHİBİ OLUN

Ford tarafından duyurulan kampanya araç sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. En çok tercih edilen modellerinde; Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga ve Ford Puma model araçlarında dev kampanyayı duyurdu. Alım esnasında geçerli olmak üzere 300 bin TL 12 ay, yüzde 0,1 faiz oranıyla kampanyasını duyurdu.

Yapıkredi kapsamında müşterilere özel kampanya gündemde yer aldı. Yüzde 0,1 faiz oranıyla, ayda 25 bin TL'ye sıfır araba imkanı sunuyor. Ülkemizde en çok tercih edilen modellerden birisi olan Ford Fiesta fiyatları 887 bin TL'den başlayarak 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ford Fiesta'da en düşük 1 milyon liradan başladığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN