Otomobillerde faiz sıfırlandı! Büyük kampanyada son 22 gün: Markalar tek tek duyurdu

Otomobillerde faiz sıfırlandı! Büyük kampanyada son 22 gün: Markalar tek tek duyurdu

Yaz ayları yavaş yavaş gelirken, otomobil markalarından da Mayıs kampanyası geldi. Otomobil alacaklar bu fırsatı kaçırmayın. Markalar tek tek duyurdu. Büyük kampanya 22 gün sonra sona erecek…

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte, birçok otomobil markası da yaz kampanyası başlattı. Sıfır faiz ve kampanya yarışına giren markalar, detayları da tek tek açıkladı…

SEAT 3 MODELDA FAİZİ SIFIRLADI

Seat, Mayıs ayına özel 3 modelinde yüzde 0 faizi sunuyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Ibiza, Leon ve Arona modellerinde Mayıs ayı boyunca faizler 0 olacak. Kampanyayla tüm Ibiza ve Arona’larda 125.000 liradan 12 ay vadede 0 faizli taşıt kredisi imkanı sunuluyor. SEAT’ın en çok tercih edilen modelleri arasında olan Leon’da ise 200.000 liradan 12 ay yüzde 0 faizli taşıt kredisi imkanı mümkün.

Leon modeli 1 milyon 540 bin liradan, Arona 1 milyon 210 bin liradan ve Ibiza 1 milyon 95 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor. 2024 model araçlarda geçerli olan bu fırsat, 31 Mayıs'a kadar kampanyaya katılan tüm SEAT yetkili satıcılarında devam edecek.

otomobil-1.jpg

CUPRA’DAN SIFIR FAİZLİ 200 BİN LİRA FIRSATI

CUPRA, Leon ile Formentor modellerinde Mayıs ayında sıfır faizli taşıt kredisi sunuyor. CUPRA’nın bu modelleri için çekeceğiniz 200 bin lira krediye 12 ay vade ve sıfır faizle ulaşabilirsiniz.

CUPRA Formentor 1 milyon 890 bin, CUPRA LEON ise 1 milyon 690 bin liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satılıyor. 2024 model araçlarda geçerli olan fırsat, 31 Mayıs’a kadar kampanyaya katılan tüm CUPRA yetkili satıcılarında geçerli olacak.

HONDA CİTY KAMPANYASI

Honda, limitli sayıda olan City modeline özel bir kampanyaya imza attı. Bu doğrultuda, City modeli almak isteyenler 225 bin liralık indirim ya da 250 bin lirayı bulan kredilerde yüzde 0 faiz oranıyla 12 ay taksit imkanından yararlanacak. 6 yıl süren Honda garantisi olan City modeli için nakit alımlardaysa 225 bin lira indirim seçeneği ile 1 milyon 30 bin liralık satış fiyatı bulunuyor.

DFSK, Mayıs ayı kampanyasıyla hafif ticari araç müşterilerine benzinli ve %100 elektrikli motoru olan geniş hafif ticari araç ürün gamında uygun kredi imkanları sunuyor. Tek kabin pick-up C31, çift kabin C32 elektrikli pick-up EC31 ve elektrikli panel van EC35 modellerinde, nakit alımlarda 70 bin liralık indirim uygulanıyor.

DFSK, nakit indirimi yerine kredi kullanmak isteyenler için de uygun krediler sunuyor. Bu kapsamda 300 bin liraya kadar olan krediler, 12 ay vadeyle yüzde 1,19 faiz oranı ile kullanılabilecek. Bu sayede müşteriler bu krediyi ayda 27 bin 77 lira taksitlerle ödeyebilecekler.

otomobil-2.jpg

EGEA TAKAS KAMPANYASI

Fiat Egea modelinde ise Mayıs ayının sonuna kadar aracını takasa getirenler, mevcut aracı değerinde satış yaparak 250 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz kredi imkanından yararlanacak. Ay sonuna kadar devam eden kampanya kapsamında, Egea Sedan 969 bin 900 TL’den, Egea Cross 1 milyon 52 bin 900 TL'den ve Cross Wagon gövde seçeneği ise 1 milyon 311 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Takas kampanyasından faydalanacak olanlar 250 bin TL 12 ay %2,99 faiz oranıyla kredi kullanabilecek. Fiat Online üzerinden yapılan Egea siparişlerinde, ek olarak uzatılmış garanti hediye ediliyor ve garanti süresi 1 yıllık ilaveyle 6 yıla yükseltiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN