Öyle bir şey yapıyor ki: Artık siparişlere yetişemiyor!

Öyle bir şey yapıyor ki: Artık siparişlere yetişemiyor!

Samsun'da 1 TL'ye aldığı şişelerle bir anda paraya para dememeye başladı. Şişe süslemeleri yapan 60 yaşındaki Temel Samangül, siparişlere yetişemediğini söyledi. Samangül, süslediği şişelerin tanesini ise yurt dışına 50 Euro'dan satıyor. İşte herkese iş fikri sunacak o meslek...

Samsun'da yaşayan 60 yaşındaki Temel Samangül, 1 liraya aldığı şişelerle kısa sürede paranın kapısını araladı. Topladığı şişeleri süsleyerek hediyelik eşya haline getiren Samangül, başta Avrupa olmak üzere çok sayıda ülkeden de sipariş alıyor. Kazandığı parayı duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

samangu.jpg

1 LİRADAN ALIP 50 EURO'YA SATIYOR

Yaklaşık 36 yıldır hediyelik eşya dükkanı işleten Temel Samangül, maliyeti 1 lira olan şişleri adeta sanat eserine çeviriyor. Bunu ticarete döken 60 yaşındaki Samangül, artık siparişlere bile yetişemiyor.

sise.jpg

Turistlerin ilgisini çeken şişeler Avrupa'da da rağmen görmeye başladı. Samangül, 1 liradan aldığı süsleme şişeleri yurtdışına 50 Euro'ya satıyor.

girisiimci.jpg

ŞİŞE BULMAKTA ZORLANIYOR

Siparişlerin yanı sıra şişe de bulmakta zorlandığını söyleyen Samangül, atık şişelerin azaldığını belirtti. Günde 10 bine yakın sipariş aldıklarını vurgulayan Samangül, Çin piyasasından dolayı da biraz etkilendiklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN