Paraya ihtiyacı olanlar acele etsin! Koşulsuz şartsız faizsiz 20.000 TL yatırılıyor: O bankadan müjde geldi!

Paraya ihtiyacı olanlar acele etsin! Koşulsuz şartsız faizsiz 20.000 TL yatırılıyor: O bankadan müjde geldi!

Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında, 20 bin TL'ye kadar olan kredilere sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır. Kampanya detayları haberimizde...

Denizbank, nakit ihtiyacı olanlara yönelik olarak internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında, 20 bin TL'ye kadar olan kredilere sıfır faiz imkanı sunmaktadır. Bu kampanyanın detayları Denizbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre belirlenmiştir. Son dönemde yaşanan zam ve fiyat artışları nedeniyle alım gücü düşen vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak için değerlendirebilecekleri bir kredi fırsatı olarak dikkat çekmektedir. 

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

denizbank

Denizbank, 5 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanyası kapsamında, MobilDeniz üzerinden müşteri olanlara özel olarak 10 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor. Kampanya dahilinde, en fazla 6 aya kadar vade imkanı ve aylık sıfır faiz oranı bulunuyor. Kampanyadan faydalanmak için DenizBank müşterisi olmak ve MobilDeniz uygulaması üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Kampanya kapsamında minimum 1000 TL, maksimum ise 10000 TL kredi kullanılabiliyor.

10 BİN TÜRK LİRASINA KADAR NAKİT AVANS

denizbank

Ayrıca Denizbank, 1 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında başvuru yapılması gereken başka bir kampanya ile müşterilerine 10 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilir. Onaylanan limite göre 250 TL ile 10 bin TL arasında taksitli nakit avans kullanılabilir ve vade süresi 6 ay olarak belirlenmiştir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN