Paraya sıkışanlara 10 bin TL nakit destek müjdesi! T.C. NO ile başvuru yapana anında verilecek, başvurular açıldı!

Paraya sıkışanlara 10 bin TL nakit destek müjdesi! T.C. NO ile başvuru yapana anında verilecek, başvurular açıldı!

Geçimsizlik yaşayan, ay sonunu düşünen ve borcu olan vatandaşa müjdeli haber geldi. Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kampanya kısa bir süre önce açıklandı. Başvuru yaparak anında 10 bin TL nakit ödemeye sahip olabilirsiniz. T.C. Kimlik NO ile birlikte yapacağınız başvuru ile birlikte kısa sürede onay alınıyor. Peki başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

10 bin TL nakit desteği nasıl alınır?

Ülkece geçtiğimiz zorlu dönemler ile birlikte milyonlarca vatandaşın paraya sıkıştığı dönemler oluyor. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşın yardımına ise Yapı Kredi Bankası koştu. Yapılan açıklamalara göre başvuru yapan vatandaşlara 10 dakika nakit para onayı veriliyor. Nakit destekten faydalanabilmek için T.C. kimlik no ile başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır.

Ülkemizde yer alan en büyük ve en köklü bankalardan birisi olarak kendisinden bahsettirmeyi başaran Yapı Kredi Bankası son zamanlarda yeni kampanyaları ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni yıl ile birlikte büyük bir kampanya bankasına dönüşen Yapı Kredi Bankası yeni bir ihtiyaç kredi kampanyasını daha duyurdu.

Kısa bir süre önce yapılan duyuru ile birlikte 10 bin TL'den başlayan ihtiyaç kredisi büyük ilgi gördü. Nakit ihtiyaçların karşılanması adına başlatılan kampanyanın detayları ve başvuru şartları paylaşıldı.

para-elden-ele-tl.webp

Yapı Kredi nakit desteği detayları!

Yapı Kredi tarafından açıklanan düşük faizli kredi kampanyası ile birlikte resmi internet sitesinde detaylar paylaşıldı. Başlatılan kampanya ile birlikte düşük faiz oranı hedeflenirken miktar ise 10 bin TL üzerinden başlıyor. Nakit ihtiyaçların giderilmesi adına başlatılan kampanya zor günlerde birçok vatandaşa destek sağlayacağı düşünülüyor.

Resmi internet sitesinde duyurulan kampanya detaylarına göre başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar 28 Şubat 2023 tarihine kadar başvurusunu gerçekleştirebilir. Başlatılan kampanyada 10 bin TL ile 50 bin TL arasında nakit destek için vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. 50 bin TL ile 100 bin TL arasında yer alan nakit destek başvuruları için ise 24 ay vade veriliyor.

yapi-kredi-bayram-kredisi-sartlari-2021-18017.jpg

Başvuru şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmanız gerekir,

18 yaşından büyük olmanız gerekir,

Düzenli bir gelire sahip olmanız gerekir

Başvuru nasıl yapılır?

Başvuru işlemi için şartları yerine getirmeniz gerekir. Şartlar yerine geldiği takdirde Yapı Kredi Banka şubelerine giderek, mobil bankacılık üzerinden veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurusu onaylanan vatandaşlar aynı gün içerisinde nakit destekten faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN