Paraya sıkıştım derdine son! Başvuranların cebi şenleniyor! Tamı tamına 40 bin TL verilecek

Paraya sıkıştım derdine son! Başvuranların cebi şenleniyor! Tamı tamına 40 bin TL verilecek

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde verildi. Nakite sıkıştım param yok diyenlere o bankadan açıklamalar peş peşe geldi. Başvuranlar tam 40.000 TL ödeme alacak. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar…

Yaşanan ekonomik zorluklar vatandaşları zor durumda bırakırken açıklamalarda peş peşe geliyor. Yapılan açıklama kapsamında başvuruda bulunan vatandaşlara tam 40.000 TL ödeme yapılacak. 24 ay vade seçeneği ve %1.39 faiz oranıyla geri ödeme imkanı sunuluyor. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar…


BAŞVURANIN CEBİ RAHATLIYOR


QNB Finansbank, resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında yeni Kredi paketinin detayları belli oldu. Bireysel İhtiyaç Kredisi adı altında yapılan kampanya kapsamında Kredi şartlarını sağlayan vatandaşlar 40.000 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Başvuru yapan kişiler aynı gün içerisinde ödeme alabiliyor. Nakit ihtiyacınız tam 5 dakika içerisinde ortadan kalkacak.
qnb-finansbank.jpg

Acil kredi kullanmak isteyen kişiler başvuru şartları kapsamında işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Kampanyaya katılım sağlayan müşteriler istedikleri zaman ödeme alabilmektedir. En yakın banka şubesi üzerinden işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri kapsamında en önemli nokta müşterilerin kredi puanı olarak görülüyor. Uygun kredi puanına sahip olan kişiler ihtiyaç kredisinden yararlanabilir.

QNB FİNANSBANK KREDİ BAŞVURUSU


QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunacak vatandaşlar şubeler üzerinden başvuru yapabileceği gibi kısa mesaj olarak da başvuruda bulunabiliyor.
T.C kimlik numarasına 5030'a kısa mesaj göndererek başvuru işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. T.C kimlik numarası ile SMS başvurusunda bulunan vatandaşlar banka tarafından sunulan uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile kampanyadan yararlanabiliyor.

finans-odeme.jpg
Farklı vade seçenekleri ile ödeme imkanı sunulurken 36 aya kadar vade oranı verilmektedir. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunan kişilerin Banka hesaplarını mevcut olması durumunda ise mobil bankacılık aracılığıyla ya da internet bankacılığı üzerinden de 5 dakika içerisinde başvuru yapabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN