Paraya sıkıştım derdine son! T.C kimlik numarasının son hanesine göre ödeme yapılacak! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Paraya sıkıştım derdine son! T.C kimlik numarasının son hanesine göre ödeme yapılacak! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Acil paraya sıkışan kişiler bu haberle sevinçten havalara uçacak. T.C kimlik numarasının son hanesine göre 36 ay vadeli nakit ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz. İşte ihtiyaç kredisi başvuru detayları…

Paraya sıkışan vatandaşlar bankalar tarafından yapılan kampanyaları yakından takip ediyor. Birçok banka farklı kampanyalar ile müşterilerin ihtiyacını karşılamaya çalışırken Yapı Kredi Bankası yeni kampanyası ile dikkat çekiyor. T.C kimlik numarasının son halesi ile nakit kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası acil nakit kredi kampanya detayları belli oldu. İşte ihtiyaç kredisi başvuru detayları…

3 AY GECİKMELİ KREDİ BAŞVURUSU


Yapı Kredi Bankası yeni kampanyalarıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan başvurular kapsamında 3 ay süreli gecikmeli kredi başvurusu yapılabileceği belirtildi. Kampanya kapsamında başvuru yapmak isteyen kişiler giriş ekranında yer alan “3 Aya Kadar Gecikmeli Kredi” kampanyasını seçmesi gerekiyor.

yapi-kredi-promosyon.jpg

Kampanya ile birlikte vadesiz, ödemesiz dönem dahil edilmezken belirlenen süre ise 36 ay olarak gösterilmektedir. Bunun yanı sıra 90 güne kadar da erteleme imkanından yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası ön onaylı limit bulunmaması durumunda limit tutarı kadar kredi hakkı tanımlıyor. Limit ön onayı bulunan kişilerde ise yeni değerlendirme mek yapılabilirken kredi kullanım limiti de düşürülmekte ya da iptal edilmektedir. Banka tarafından yapılan değerlendirmede belirlenen limitin altında olan başvurular olumsuz sonuçlanırken banka tarafından onay verilmez.

yapi-kredi-1.jpg
Kampanya kapsamında Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi aracılığıyla 3 ay süreye kadar gecikmeli kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.Kampanya hakkında aklınıza takılan soruların yanıtlarını Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN