Pazartesi günü başlayacak! Samsunlular bu fiyatlarla gözünü açacak!

Pazartesi günü başlayacak! Samsunlular bu fiyatlarla gözünü açacak!

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan pidesi fiyatları da Türkiye genelinde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Samsunlular 11 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayında sofralarda yer alacak pidelerin güncel fiyatları da dikkat çekiyor. İşte Ramazan pidesi hakkındaki son açıklamalar…

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesi fiyatları için o rakamları işaret etti. İstanbul ve Ankara'da 250 gram Ramazan pidesi için 15 TL'lik bir fiyat belirlenirken 2023 yılında 300 gram pidenin fiyatı 10 TL olarak açıklanmıştı. Samsun'da pide fiyatlarının ne kadar olduğu ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Ramazan pidesi hakkındaki son açıklamalar…

SAMSUN'DA RAMAZAN PİDESİ NE KADAR OLACAK?

Ramazan'a birkaç gün kala Samsun'da Ramazan pidesi fiyatlarının da netleşmesi bekleniyor. Samsun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarının henüz belirlenmediğini aktardı. 7 veya 8 Mart tarihlerinde pide tarifesinin kamuoyu ile paylaşılacağı aktarıldı.

ramazan-pidesi-2.jpg

RAMAZAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 2024 yılı dini takvimi doğrultusunda Ramazan ayının başlangıç tarihi 11 Mart Pazartesi günü olarak belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN