Piyasalarda tansiyon düşmüyor! İşte dolar ve euroda ilk rakamlar

Piyasalarda tansiyon düşmüyor! İşte dolar ve euroda ilk rakamlar

Merkez Bankası'nın beklentiler doğrultusunda aldığı 100 baz puanlık faiz indirimi sonrası Türk Lirası'nda değer kayıpları devam ediyor. Dün kapanışa doğru zirvesini 11,30'la yenileyen dolar/TL bu sabah 11,10-11,15 bandında işlem görüyor.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) dün yaptığı toplantıda piyasadaki oynaklığı görmezden gelerek beklentiler doğrultusunda politika faizini 100 baz puan indirdi. Kararın ardından Türk Lirası'nda sert değer kayıpları devam ediyor.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR

Dün piyasaların kapanışına doğru zirvesini 11,30'un üzerine çıkaran dolar/TL, bu sabah 11,10-11,15 bandında değerleniyor. Euro/TL ise 12,65 seviyelerinden el değiştiriyor.

Yurt içinde öne çıkan bir verinin olmadığı yeni günde döviz kurlarındaki hareketler yine piyasaların odağında olacak. Yurt dışında ise Almanya üretici enflasyonu ve İngiltere perakende satışlar takip edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN