Piyasaları alt üst eden açıklama! Dolar ve altında tüm planlar bozuldu: İslam Memiş ilk kez açıkladı

Piyasaları alt üst eden açıklama! Dolar ve altında tüm planlar bozuldu: İslam Memiş ilk kez açıkladı

28 Mayıs seçimine günler kala dolar euro ve altında zirve seviyeleri gördü. Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ise tufan uyarısı geldi. Elinde dolar ve altın olanlar elini çabuk tutsun. Geliyor gelmekte olan...

Dolar 20 lira euro ise 22 liraya dayandı. Seçimlerdeki durum piyasalarda güvensizlik yaratmaya başladı. Yatırımcı ise elindeki dolar ve altın için 2. turu beklemeye başladı. İslam Memiş'ten tüm planları bozan değerlendirme geldi. Memiş, FED'in kararları ve Türkiye seçimlerinin dolar ve altına olan etkilerini sıraladı.

Tufanın yaklaştığını belirten İslam Memiş, FED ve seçimlerin altın dolar ve euroya olacak etkisini değerlendirdi. İşsizlik sorunun da yaşanacağını belirten Memiş, aylardır uyarılarda bulunduğunu kaydetti. "Finansal tufan giderek yaklaşıyor" diyen Memiş, " Evet, resesyon ve küresel işsizlik sorunu için hazır olun, az kaldı" dedi.

95505aced24325be2f7add8cbd100a4c-1366x1366.jpg

PİYASALARDA TUFAN KOPACAK! DÖVİZ VE ALTIN BİRİKTİRENLER DİKKAT

İki hafta önce New York’ta olduğunu belirten Memiş, "Gözlemlerim ve görüşmelerim sonucunda bu tufanın çok yaklaştığını anladım." ifadelerini kullandı.

116911674-gettyimages-1230663792.jpg

Memiş, yatırımcılar için şu uyarıları yaptı:

"İnsanlara olan ihtiyaç her geçen gün azalacak. Dünya işsizler ordusuyla karşı karşıya kalacak. Bugün kısır siyasi tartışmalarla vakit geçiren ile tedbir alanların kaderi aynı olmayacak! İki seçenek var ya zenginsin ya da fakir. Bu süreci makaraya alanları sistem makara yapacak. Bu tufan, büyük sıfırlamanın ilk adımı. Hazır mısın?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN