Prof. Dr. Hakan Kara'dan altın ithalatı açıklaması

Prof. Dr. Hakan Kara'dan altın ithalatı açıklaması

Finans uzmanlarının son dönemde Merkez Bankaları'nın altına yöneldiğini duyurmasının ardından Türkiye'nin de ithalata ağırlık verdiği belirtildi. Merkez Bankası'nın eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara "Yıllık altın ithalatı Nisan ayında yaklaşık 30 milyar dolar ile tüm zamanların zirvesine geldi" dedi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara altın ithalatına ilişkin yorumda bulundu. Kara bir grafikle ithalatın tüm zamanların zirvesine çıktığını paylaştı.

Merkez Bankası'nın eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara altın ithalatına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kara altın Twitter'da ithalatna ilişkin paylaşımında "Yıllık altın ithalatı Nisan ayında yaklaşık 30 milyar dolar ile tüm zamanların zirvesine geldi" dedi.

Bir takipçisinin "Kamu ve özel sektör toplam rakam zannedersem" görüşüne "Parasal olmayan altın ithalatı" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN