Promosyon almayan emeklilere müjde! Akbank'tan ara zam öncesi rekor promosyon: Haziran ayı güncel ödemeler...

Promosyon almayan emeklilere müjde! Akbank'tan ara zam öncesi rekor promosyon: Haziran ayı güncel ödemeler...

Akbank tarafından emekli promosyon ödemelerinde güncelleme yapıldı. Promosyon ödemelerinde sık sık güncelleme yapan bankalardan birisi olan Akbank, haziran ayı itibariyle güncel ödemelerini web sitesinde paylaştı. Emeklilerin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri için sıraya girildi. İmzayı atan emekli promosyon ödemesinden faydalanıyor. İşte tüm detaylar...

HAZİRAN AYI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ

Emekli promosyon ödemelerinde sık sık güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Emeklilere dair yaşanan gelişmeler ile birlikte rekabetin canlanmasıyla bankalardan sık sık ödeme miktarları güncelleniyor. 2022 yılından itibaren devam eden promosyon rekabeti emeklilerin gündeminde yer alıyor.

2023 yılının haziran ayı ile birlikte güncellenen promosyon ödemeleri ise emeklilerin dikkatini çekti. Temmuz ayında gelecek ara zam öncesinde Akbank tarafından güncel promosyon ödemeleri web sitesi üzerinden duyuruldu.

En düşük emekli maaşına yapılan zam ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle birlikte gündemde yer alan promosyon ödemeleri yeniden hız kazandı. Temmuz ayında gelmesi beklenen ara zam öncesinde ise bankalardan ses gelmeye başladı. Akbank tarafından haziran ayına ait güncel promosyon ödemeleri paylaşıldı.

0x0-20-bin-lira-cepte-kaliyor-2009-2010-tarihlerine-dikkat-prim-borcunun-ucte-birini-odeyerek-emekli-olun-1630837028309.jpg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONLARI

Akbank tarafından güncel promosyon ödemeleri web sitesi üzerinden yayınlandı. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,

Maaş aralığı 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,

Maaş aralığı 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,

10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

1667203439606.jpg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU

Emekli vatandaşlar için duyurulan promosyon ödemelerinden faydalanmak için bazı koşullar gerekiyor. Promosyon ödemesi alabilmek için öncelikle SSK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı tarafından emekli olmak ve maaşınızı 1 Haziran - 30 Haziran tarihleri arasında Akbank'a taşımanız gerekir.

Maaş taşıma işlemleri sonrasında web sites, mobil uygulama veya en yakınınızdaki şubeye giderek 3 yıl boyunca Akbank üzerinden maaş alacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN