Promosyonda yok artık dedirten rakamlar! 3 Bakanlık pazarlık için devrede.... Çalışanın yüzü gülecek! 45 bin TL ödeme bekleniyor

Promosyonda yok artık dedirten rakamlar! 3 Bakanlık pazarlık için devrede.... Çalışanın yüzü gülecek! 45 bin TL ödeme bekleniyor

Son zamanların en çok takip edilen konuların başında gelen promosyon kampanyalarında herkesi şaşkına çevirecek rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Bankalarla pazarlık için devreye giren Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı maaş promosyonlarına yönelik harekete geçti.

Milyonlarca memur ve emeklinin yakından takip ettiği maaş promosyon kampanyalarında yeni gelişmeler olmaya devam ediyor. Gelen bir son dakika bilgisine göre Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Daire Başkanlığı maaş promosyonları ile ilgili pazarlık devresine geçiş yaptı.

Enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında düşen maaşlar sürekli gündemde yer alırken maaş sözü karşılığında emeklilere ve memurlara verilen promosyonlar onlara nir nebzede olsa can suyu oluyor. Bu kapsamda 3 bakanlık çalışanların maaşlarına yapılması düşünülen promosyon ödenekleri ile ilgili bankalarla pazarlık aşamasına geçti.

Promosyonda yok artık dedirten rakamlar

3 BAKANLIK PAZARLIK İÇİN DEVREDE!

Sağlık Bakanlığı tarafından 81 il sağlık müdürlüğüne gönderilen bir mektupta, banka promosyonlarına ilişkin herhangi bir teklif verilmemesi bu kapsamda bakanlığın merkezi bir çalışma yürüteceğini söylendi.

Sağlık-en Genel Başkanı Semih Durmuş, promosyon ödeneklerinin düşük kaldığını ifade ederek hem Sağlık Bakanlığı'nda hem de Adli Tıp Kurumlarında görevli personelleri promosyon ücretlerinin yükseltilmesinin kesinlikle şart olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da promosyon ödeneklerinin artırılması konusunda bir çalışma başlattıklarını açıkladılar.

45 BİN TL ÖDEME BEKLENİYOR

Çalışan personellerin maaşlarına karşılık olarak ödenecek olan promosyonlarla ilgili çalışma başlatan Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bu çalışmalar kapsamında personellere verilmesi düşünülen promosyon rakamının 45 bin TL civarında bir rakam üzerinde değerlendirme yaptıkları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN