Qashqai makyajlandı, görenler Chery Omoda 5 sandı! İşte Türkiye'ye geliş tarihi

Qashqai makyajlandı, görenler Chery Omoda 5 sandı! İşte Türkiye'ye geliş tarihi

Nissan Qashqai makyajlandı, görenler Chery Omoda 5 sandı! Peki Türkiye'ye ne zaman gelecek? Türkiye'de yollara çıkacağı tarih belli oldu...

TUNACAN ATALAY

Türkiye otomobil pazarının en çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Nissan Qashqai, kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçti. Yeni tasarımı ve teknolojik yenilikleriyle dikkat çeken Qashqai, yılın ikinci yarısının ortalarında Türkiye'de otomobil severlerle buluşacak.

ESKİ JAPON ZIRHINDAN ESİNLENİLEN TASARIM VE OMODA 5 BENZERLİĞİ

whatsapp-image-2024-04-17-at-16-16-36-2.jpeg

Yenilenen Qashqai'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri, ön ızgarasının güncellenmiş olması. Eski Japon zırh pullarının desenlerinden esinlenilerek tasarlanan bu ızgara, parlak siyah boyalı, üç boyutlu virgül şeklinde onlarca parçadan oluşuyor. Aracın yenilenen farları ise daha keskin ve sert bir hava katmış, Qashqai'nin çehresini tamamen değiştiriyor. Yeni versiyonu görenler arasında, Chery'nin ürettiği Omoda 5 modeli ile benzerlikler kuruluyor; her iki model de modern çizgileri ve dikkat çekici tasarımları ile öne çıkıyor.

İÇ MEKANDA KALİTE VE KONFOR ARTTI

whatsapp-image-2024-04-17-at-16-16-36.jpeg

İç mekânı da yenilenen Qashqai, yeni malzemeler ve döşeme seçenekleriyle daha kaliteli bir kabin ambiyansı sunuyor. Yeni N-Design versiyonu ve eklenen yeni teknolojiler, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor.

X-TRAİL'DEN FARKLI OLARAK E-POWER SEÇENEĞİ DEVAM EDECEK

Nissan X-Trail modelinde artık sunulmayan e-Power seçeneği, makyajlı Qashqai ile devam edecek. İngiltere’de üretilecek olan yeni Qashqai, bu özelliği ile öne çıkıyor. E-Power, elektrik motorunun getirdiği verimlilikle kullanıcılarına ekonomik ve çevreci bir alternatif sunuyor.

whatsapp-image-2024-04-17-at-16-16-36-1.jpeg​​​​​​​

TÜRKİYE PAZARINA NE ZAMAN GELECEK?

Yeni Nissan Qashqai'nin Türkiye'deki otomobil tutkunlarıyla buluşması eylül veya ekim ayları gibi planlanıyor. Bu yenilenme, hem mevcut Qashqai kullanıcıları hem de yeni bir SUV arayışında olanlar için heyecan verici bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Nissan Qashqai'nin yeni modelinin, Türkiye otomobil pazarında nasıl bir etki yaratacağı ve SUV segmentindeki rekabeti nasıl şekillendireceği merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN