Rakamı duyan kuyumcu kovaladı! Selçuk Geçer gram altındaki fırsatı ilk kez açıkladı: Son fırsat

Rakamı duyan kuyumcu kovaladı! Selçuk Geçer gram altındaki fırsatı ilk kez açıkladı: Son fırsat

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ABD'den gelen enflasyon verileri ile birlikte hızla yükselişe geçen gram altın 1.681 TL'ye kadar ulaşırken çeyrek altın fiyatı ise 2.766 liraya kadar çıkmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarılar peş peşe geldi. Rakamı duyan kuyumcuya koşuyor! Selçuk Geçer gram altındaki fırsatı ilk kez açıkladı. Bu son fırsatı kaçırmayın!

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatları ile ilgili flaş bir tahminde bulundu. Altın fiyatlarındaki yaşanan dalgalanmaları değerlendiren Selçuk Geçer, "Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın" tavsiyesinde bulundu. Gram altın için beklediği seviyeyi duyuran Geçer, bombayı patlattı. Rakamı duyan kuyumcu kovaladı! Gram altında büyük fırsat. Kaçıran dizlerini döver! İşte Selçuk Geçer'in gram altında beklediği yeni seviye ve dikkat çeken uyarıları...

SELÇUK GEÇER'DEN BOMBA ALTIN TAHMİNİ

'Altın yükselecek mi düşecek mi? Altın ne zaman alınır? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını yanıtlayan Selçuk Geçer, beklediği rekor seviyeleri duyurdu. 2024 ve 2025 yıllarının altın yılı olacağını ifade eden Geçer, altının daha düşük risk sunduğunu ve önümüzdeki yıllarda büyük hareketliliklerin yaşanabileceğini ifade etti.

yeni-gfgfgf-12.jpg

RAKAMI DUYAN KUYUMCUYA KOŞUYOR!

Altın fiyatlarının şuan için düşük seviyelerde olduğunu düşünen Selçuk Geçer, özellikle küçük yatırımların ve çeşitlendirilmiş portföylerin avantajlı olabileceği bir dönemin içinde olduğumuzu vurguladı. Ancak ani hareketlerden kaçınılması gerektiğini de belirterek, "Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın" tavsiyesinde bulundu. Geçer, yatırımcıları bugün harekete geçmemeleri halinde ileride pişman olabilecekleri konusunda uyardı.

hghggh-2023-08-24t103334-405.jpg

Küresel piyasalarda yaşanabilecek olumsuz gelişmelere değinen Geçer, Asya ve Avrupa'da oluşabilecek talep odaklı enflasyon döneminin piyasaları etkileyebileceğini ve Türkiye'nin de bundan etkilenebileceğini söyledi. Bu durumun ihracatı zorlaştırabileceğini ve Türkiye'nin karaborsa benzeri sorunlarla karşılaşabileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN