Ramazan indirimlerinde ferahlatan rakamlar! 5 L ayçiçek yağı fiyatını görenler o markete koştu, burada her şey çok ucuz!

Ramazan indirimlerinde ferahlatan rakamlar! 5 L ayçiçek yağı fiyatını görenler o markete koştu, burada her şey çok ucuz!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte marketler tarafından kampanyalar yapılmaya başlandı. Ramazan alışverişi yapmak isteyen vatandaşlara ise yeni indirimler duyurulmaya devam ediliyor. O market tarafından yapılan fiyat güncellemesi ile birlikte vatandaş soluğu markette alındı. İndirim fırsatlarını üst üste yığan markette indirim için son 1 gün kaldığı bilgisi paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

RAMAZAN İNDİRİMİNİ KAÇIRMAYIN!

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirimlerde beraberinde geldi. Marketler tarafından üst üste açıklanan indirim fırsatları ile birlikte cebini düşen vatandaşlar o markete koştu. Mart ayı indirimlerinin son günlerinin kalmasıyla birlikte vatandaşlar akın akın markete gitmeye devam ediyor.

Market tarafından duyurulan kampanyada uygun fiyatlı ve günümüzün şartlarına uygun alışveriş için bu indirimi kaçırmayın. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yapılan indirim için son 1 gün kaldı. Ramazan ayına özel indirimli ürünler ile birlikte müşterisinin dikkatini çeken kampanya 31 Mart 2023 tarihi itibariyle sona erecek.

Market zinciri tarafından paylaşılan indirimli fiyat listesi ile birlikte son bir gün daha fırsatınız olacak. Uygun fiyatlı alışveriş için araştırma yapan hanelerin indirim ayağına geldi. 5 litrelik ayçiçek yağı, 5 kilogram toz çeker ve 5 kilogram un fiyatları dibi gördü.

fsxh-b5akaataip.jpg

İNDİRİM İÇİN SON 1 GÜN!

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan indirimin son tarihi 31 Mart 2023 olarak belirlendi. Ramazan ayında ucuz alışverişin adresi olan Tarım Kredi market indirimi için geri sayım başladı.

Tarım Kredi market indirimlerinde ayriyeten tuvalet kâğıdı, kâğıt havlu, bakliyat çeşitleri ve daha birçok üründe indirim bekleniyor. Ramazan ayında cebini düşen, ekonomik anlamda vatandaşı destekleyecek indirimler ile birlikte dikkat çeken Tarım Kredi marketlerinde birçok gıda ürünü de indirime girdi.

sok-market-sivi-yag-aycicek-yag-zeytin-yag-fiyatlari-ne-kadar-0t7n.webp

UN, AYÇİÇEK YAĞI VE TOZ ŞEKER FİYATLARI!

Ramazan ayı ile birlikte indirim yapılan un, ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatları açıklandı. İndirimde son gün ile birlikte fiyatları şu şekilde;

  • TMO Ayçiçek yağı 135 Türk Lirası
  • Destan toz şeker 105 Türk Lirası
  • Özde ve Nora un çeşitleri 47.90 Türk Lirası

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN