Renault Mayıs kampanyasını patlattı! O modelini 310 bin TL'ye satacak!

Renault Mayıs kampanyasını patlattı! O modelini 310 bin TL'ye satacak!

2022 yılında özellikle otomobil fiyatlarının ikiye katlanması, vatandaşları sıfır araçlardan uzaklaştırmış durumda. Bu durumda, büyük otomobil markaları zaman zaman ikinci el araç fiyatlarıyla eşdeğer kampanyalar düzenleyerek vatandaşlara hitap etmeye çalışıyor. Bu kampanyaya Renault da dahil oldu. İşte detaylar...

Özellikle 2022 yılında otomobil fiyatlarının ikiye katlanması, vatandaşları sıfır araçlardan uzaklaştırmış durumdadır. Bu durumda büyük otomobil markaları, zaman zaman sıfır araçları ikinci el fiyatlarıyla satışa çıkardıkları kampanyalar düzenlemektedir. Renault da bu kapsamda yapılan açıklamalarında, Renault Clio modeli için 310.000 TL'ye sıfır kilometre araç sahibi olma imkanı sunduğunu belirtmiştir. Bu açıklama, sıfır kilometre araçlardan vazgeçemeyen ancak fiyatlar nedeniyle tereddüt yaşayan vatandaşların ilgisini çekmiştir. Renault Clio'nun 2023 fiyatı ve kampanya detayları hakkında daha fazla bilgi haberimizde...

KAMPANYA AYRINTILARI

renault

Son zamanlarda otomobil fiyatlarındaki artış nedeniyle markalar çeşitli kampanyalar düzenlemekte ve bu durum ülkemizde satışı olan markaları da etkilemektedir. Renault markası da Renault Clio modeli için büyük bir satış kampanyası başlattığını duyurdu. JOY donanım sınıfında yer alan Renault Clio'nun 0 km modeli 495.000 TL'ye satışa sunulmaktadır. Renault, özellikle dar gelirli kesimi hedefleyerek uygun fiyatlı modelleriyle stoklarını tüketmekte ve ülkemiz için de bir kampanya yapmayı planlamaktadır.

Renault Clio modeliyle ilgili olarak daha az teknolojiye sahip bir versiyonunun sunulacağı iddia edilmektedir. Bu versiyonda, atmosferik motorla güçlendirilmiş, ince saç yapısıyla daha hafif olan ve hatta radyo gibi bazı temel özelliklere dahi sahip olmayan bir Clio modeli piyasaya sürülecektir. Bu modelde günümüz teknolojisinin pek izi bulunmayacaktır.

Manuel özelliklerle donatılmış ve hatta kollarının kilitlemesi bile otomatik olmayan bir aracın üretimine yakın bir zamanda başlanacağı söylenmektedir. Bu Renault Clio modelinde sadece hava yastığı gibi temel güvenlik özellikleri bulunacak ve normal teknolojik araçlara kıyasla çok daha düşük bir fiyata satılacaktır. Bu otomobilin Asya pazarında yer alması beklenirken, ülkemizde de en kısa sürede satışa sunulması konuşulmaktadır. Ülkemizde satışa çıktığında ise tahmini olarak 310.000 TL gibi bir fiyatla sunulacağı iddia edilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN