Renault ve Fiat'tan piyasayı yerinden oynayacak kampanya! Almayanı dövüyorlar: Bu modeli yok pahasına satılacak

Renault ve Fiat'tan piyasayı yerinden oynayacak kampanya! Almayanı dövüyorlar: Bu modeli yok pahasına satılacak

Otomotiv sektöründe paylaşılan gelişmeler fiyatlara yansıyor. Sıfır otomobillerde alınan önlemlerin ardından piyasayı bırakan Al-Satçılar ihtiyaç sahiplerinin önünü açtı. Sıfır araç fiyatlarındaki düşüşün yanı sıra o markadan şok eden fırsat paylaşıldı. Renault ve Fiat bayilerine giden yeni aracıyla evine dönüyor. İşte tüm detaylar...

Araç fiyatlarındaki dalgalanmalar tüketici tarafından yakın takibe alındı. Küreselde yaşanan çip krizinin ardından kurda yaşanan dalgalanmalar ve yüksek vergiler sıfır araç fiyatlarını uçurmuştu. Pandemi döneminde yükselen talep, fiyatların da yükselmesinde rol aldı. Son zamanlarda alınan önlemlerde düşüş gösteren araç fiyatları gündemde yer alıyor. Renault ve Fiat tarafından başlatılan fırsat şu şekilde...

REANULT VE FİAT MARKASINDAN DEV FIRSAT

Sıfır araç piyasasında yaşanan artış sonrasında Bakanlık tarafından peş peşe önlemler alındı. Otomotiv sektöründe düşüşler yaşanırken iki markadan büyük fırsat geldi. Renault ve Fiat firmaları tarafından paylaşılan ÖTV muafiyeti ile birlikte uygun araç fiyatları tüketicilerin gündeminde yer aldı.

Ekim ayı sonunda paylaşılan güncel fiyat listeleri göz kamaştırdı. Listeye göre Renault Clio, Taliant ve Megane modelleri 500 - 561 bin TL arasında değişiyor. Fiat markasında ise 500, Panda ve Egea modelleri 415 - 531 bin TL arasında gidip geliyor.

ikinci-el-arac-ft1b-cover.jpg

VERGİSİZ ARAÇ SATIŞLARI

Firmalar tarafından yapılan paylaşım ise Kasım ayı ile birlikte güncelleneceği duyuruldu. Maaliyetlerde yaşanan değişikliklerin fiyatlara yansıdığı paylaşıyor. Engelli vatandaşların vergi muafiyeti neticesinde özel fiyatlar gündemde yerini aldı.

ÖTV muafiyetinden yararlanmak isteyen engellilerin, yüzde 90 ve zeri oranda engelli olduklarını gösteren sağlık raporuna sahip olmaları gerekir. ÖTV muafiyetinden 1 milyon 400 bin TL'ye kadar olan araçlardan faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN