Renault'un En Ucuz SUV Modeli Kwid! İşte Karşınızda 200 Bin TL'nin Bile Altında Satışa Çıkacak SUV modeli

Renault'un En Ucuz SUV Modeli Kwid! İşte Karşınızda 200 Bin TL'nin Bile Altında Satışa Çıkacak SUV modeli

Türkiye'nin önde gelen isimleri arasında yer alan otomobil üreticisi Renault, otomobil pazarının en büyük indirimine imza atacak. Heyecanla beklenen Renault Kwid Türkiye'ye geliyor. Herkes tarafından Kwid modeli ülkemize gelecekmi gibi sorular gündeme oturmuştu. Renault yapacağı büyük indirim ile Kwid modelini getirecek.

Asya pazarında en çok tercih edilen modellerden birisi olan Renault Kwid, bir süredir ülkemizinde gündeminde yerini alıyor. Kısa zamanda Türkiye'ye gelmesi beklenen Kwid'in fiyatı Reault Clio'nun bile altında olması bekleniyor.

Fransız otomobil üreticisi Reanult yaptığı kampanyalar ve indirimler ile satış rekorları kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl en çok otomobil satışı gerçekleştiren Renault 75.561 adet araç satarak en fazla otomobil satanlar listesinde liderlik ünvanını elde etti.

haber-ici2.jpg

Günümüzde en ucuz diye nitelendirdiğimiz otomobiller bile neredeyse 300 bin TL fiyatlarını geçmiş durumda. Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalardan sonra otomobil üreticilerin güncel fiyat listeleri internette en çok tıklananlar arasına girmeyi başarıyor.

Son zamanlarda en çok merak edilenlerden biriside Renault'un asya pazarında oldukça tercih edilen modeli Kwid oldu. Yapılan açıklamalara göre Türkiye'ye geleceği iddiaları ortaya çıkan Renault Kwid'in fiyat en ucuz otomobiller arasında yerini alacak gibi görünüyor.

EN UCUZ SUV MODELİ

Renault'un en ucuz SUV modelleri arasında olan B-SUV Kwid, özellikle Asya pazarında çok tercih edilen bir model olarak biliniyor. Renault'un Avrupa pazarında etkinliğini artırmak üzere ucuz SUV modeli olan Kwid'i farklı ülkelerde de satışa çıkarmak istediği ortaya atılıyor. Tabi bu ülkelerin arasında Türkiye'de yer alıyor.

haber-ici3.jpg

RENAULT KWİD TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.0 atmosferik benzinli motoru ile karşımıza çıkan Kwid, 68 beygirlik güç üreterek maksimum hız 152 km/saat olarak biliniyor.

Ağırlığı 759 kg olan bu otomobilin uzunluğu 3.731mm, genişliği 1.579mm, yükseliği 1.513 olarak hafif ve kompakt SUV olarak geçiyor.

Aynı zaman da 279 litrelik bagaj hacmine sahip olan Kwid'in yakıt tankı 28 litre olarak geçiyor. Kısaca Kwid'in deposunu 600 TL civarında doldurmak mümkün.


Gönüşüyle ilgileri fazlasıyla kendi üzerine çekmeyi başaran kompakt SUV Kwid, dinamik tasarmıyla ülkemizde de oldukça beğenilecek gibi görünüyor.

haber-ici.jpg

RENAULT KWİD FİYATI

Renault Kwid'in yurt dışındaki fiyatı vergiler ile beraber 110 bin TL olarak biliniyor. Türkiye'de yüzde 50 ÖTV, yüzde 18 KDV eklediğimiz zaman bile 200 bin TL'nin altında kalacağı bir fiyatla karşılaşmamız bekleniyor.

Yani Renault Kwid'in günümüz şartlarında Clio ve Egea modellerinden bile daha ucuza satılacağı anlamına geliyor.

Ortaya çıkan iddialar doğru olur ve Renault Kwid Türkiye'ye gelirse herkesin tercih ettiği en ucuz otomobil olarak listenin en tepesinde yerini alacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN