Renault'un yeni amiral gemisi ile tanışın! 1.100 km menzil ve 200 beygir gücü

Renault'un yeni amiral gemisi ile tanışın!  1.100 km menzil ve 200 beygir gücü

Otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren Renault, SUV model aracı ile hedefi göklere çıkardı. Tam 1.100 kilometre menzil ve 200 beygir gücündeki motoruyla sektörün altını üstüne getiriyor. Estetik ve performansı bir arada bulunduran bu araç herkesi büyülüyor. Bir araçtan daha ne istenebilir ki? İşte Renault'un yeni amiral gemisi…

Renault, sektöre hızlı bir giriş yapıyor. SUV model araçlar arasında kartlarını büyük oynayan Renault, ürün gamını zirveye taşıdı. Renault yeni aracı Rafale ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. 1.100 km'ye kadar menzil sağlayan Rafale, sürüş keyfini sonuna kadar hissettirmenin yanı sıra çevreci özellikleri ile de oldukça merak uyandırıyor. Araçta hem tasarım hem de performans özellikleri bir araya gelince kullanımına da doyum olmuyor. İşte Renault'un yeni amiral gemisi…

EĞLENCENİN YENİ ADI

Renault, otomotiv dünyasına yeni bir soluk getiren coupe SUV modeli Rafale ile ürün gamının zirvesine oynamaya hazırlanıyor. CMF-CD platformu üzerine inşa edilen ve E-Tech hibrit motor seçenekleri sunan Rafale, estetik ve performansı bir arada sunuyor. 197 bg güç üreten 1.2 litrelik turbo şarjlı bir motor, elektrik motoru, yüksek voltajlı bir başlatıcı-jeneratör, 2 kWh'lik bir lityum-iyon batarya ve otomatik şanzımanı içeren hibrit sistemle donatılmış.

renault-rafale-2024.jpg

Rafale, 200 beygir gücünde ve 1.100 km'ye varan sürüş menzili sunuyor. Austral ve Espace modelleriyle benzer bir güç aktarım düzenine sahip olan Rafale, sürüş keyfini artırırken çevreci özelliklerini de ön planda tutuyor​​.

renault-rafale-ici.jpg

Rafale'in iç mekanında, Austral ve Espace modellerinden alınan dijital kokpitin kullanılması bekleniyor. Bu, 12.3 inçlik dijital gösterge paneli, 12 inçlik OpenR Link bilgi-eğlence dokunmatik ekranı ve 9.3 inçlik bir head-up display'i içeriyor. Ayrıca, 48 renkli bir ortam aydınlatma sistemi ve 12 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi gibi premium deneyimi artıran özellikler de Rafale'de yer alabilir​​.

rafale-e-tech.jpg

KDV DAHİL 45 BİN EURO

648 litrelik bagaj hacmi ve dev ekranıyla dikkat çeken model, çevreci yaklaşımı ve yenilikçi teknolojileriyle öne çıkıyor. Yüzde 20 KDV'nin uygulandığı Fransa'da araç 45.000 ve 49.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla sunulacaky

renault-rafele-2024-001.jpg

Renault'un yeni amiral gemisi, teknolojik ilerlemelerle donatılmış yüksek performanslı bir otomobil olarak otomotiv dünyasında adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN