Seat Leon Mart ayı fiyat listesinde görülmemiş zam farkı! Bir yıl olmadan 166 bin lira zam geldi

Seat Leon Mart ayı fiyat listesinde görülmemiş zam farkı! Bir yıl olmadan 166 bin lira zam geldi

Volkswagen grubu altında üretilen ve özellikle genç sürücülerin ilgisini çeken Seat Leon fiyat listesi bir yıl dolmadan yüksek zamlarla güncellendi. Geçtğimiz Temmuz ayında 281 bin liraya satılan Leon, bugün 447 bin liradan satılıyor.

Volkswagen çatısı altında pazara sunulan İspanyol otomobil markası Seat'ın ülkemizde en çok sattığı modellerden olan Leon, yeni donanım ve motor seçeneklerine kavuştu. Geçtiğiğimiz yıl Ocak ayında yeni nesil versiyonu Türkiye'de satışa sunulan Leon'un güncel fiyat listesine bir yıl dolmadan görülmemiş miktarda zam yapıldı.

seat-leon-haber-ici.jpg

Seat Leon'un giriş versiyonu kabul edilen 1.0 motora sahip 110 beygir Style donaım paketi geçtiğimiz yıl Temmuz ayında 281 bin liraya satılırken bugün aynı araç 447 bin liralık bir fiyat etiketine sahip oldu.

seat-leon-temmuz.jpg

Seat Leon'da en dikkat çeken versiyon 1.5 litrelik eTSI ünitesi.

Söz konusu araç DSG desteği ile geliyor ve toplamda 150 bg güç üretiyor. 48 volt yarı hibrit desteği sunan bu motor, hem tüketim hem de performans anlamında Leon'a sınıf atlattı.

seat-leon-2022.jpg

Ürün gamına eklenen yeni motor, aktif silindir teknolojisi (ACT) ile yakıt tüketimini azaltmak için gerektiğinde iki silindir ile çalışıyor. Bu paketin fiyatı ise 517 bin liradan satışa sunuluyor. Bu paket Seat Leon 7 ay önce 375 bin liraya satılıyordu.

seat-leon-haber.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN