'Seçim sonrası mecbur yapacaksınız, neyi bekliyorsunuz!' Prof. Dr. Özgür Demirtaş hükümete seslendi

'Seçim sonrası mecbur yapacaksınız, neyi bekliyorsunuz!' Prof. Dr. Özgür Demirtaş hükümete seslendi

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından ekonomi yönetimine dikkat çeken çağrı yaptı. İşte detaylar...

Yüksek enflasyon şartlarında paranın alım gücünün düşmesi nedeniyle tedavüldeki banknotların kullanımında da güçlükler yaşanıyor. Şu anda piyasadaki en büyük kağıt para 200 TL.

Ekonomim'de yer alan habere göre, uzun süredir hükümetin 500 TL'lik banknot piyasaya süreceğine yönelik haberler medyada çıkıyor.

500 TL BANKNOT NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş da hükümete 500 TL'lik banknot çağrısı yapan isimlerin başında geliyor.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

500 ve 1000 TL'lik banknotların piyasaya sürülmesi için uzun süredir çağrı yaptığı söyleyen Özgür Demirtaş, "Seçim sonrası zaten mecbur yapacaksınız. Neyi bekliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

ozgur-demirtas-500-tl-banknot-cikacak-mi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN