Seçimden önce altın alan karalar bağladı! Altın almak isteyenlere son çağrı

Seçimden önce altın alan karalar bağladı! Altın almak isteyenlere son çağrı

Seçim öncesi altın alanalar için uyarılar geldi. FED'in alacağı karar merakla beklenirken, yatırımcıya kırmızı alarm verildi. Altın ne kadar olacak? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç para olacak? İşte merak edilenler

Gram altında yükseliş devam ederken, seçim öncesinde altın alanlar 2. turu merak etmeye başladı. FED'in aldığı faiz kararlar ons altın fiyatlarını etkileyemeye başladı. Uzmanlardan ise yatırımcılara uyarılar yapıldı. Seçim gram altını nasıl etkileyecek? Altın yükselecek mi? İşte piyasada yaşanacak olanlar

altinekadar.jpg

GRAM ALTIN SEÇİM SONRASI NE OLACAK?

FED'in kararları piyasaları etkilemeye devam ediyor. Gram altın son yılların en yüksek seviyesine geldi. Gözler bu kez Powell'ın katılacağı panele döndü. Panelde konuşulanların piyasaları fiyatlandıracağı söyleniyor.

FED BAŞKANI POWELL'IN SÖZLERİ ALTINI ETKİLEYECEK Mİ?

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Fed'in ev sahipliği yaptığı Thomas Laubach Araştırma Konferansı'nda "Para Politikası Üzerine Perspektifler" paneline katılacak. Powell’ın saat 18.00 civarında konuşma yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN