Şekere yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor! Son 4 ayın 11'inci zammı: Çaya kahveye artık tövbe

Şekere yapılan zamların ardı arkası kesilmiyor! Son 4 ayın 11'inci zammı: Çaya kahveye artık tövbe

Türkşeker, Mayıs ayından itibaren aralıklı olarak yüzde 30 zam uyguladığı şekere yine peş peşe zam yaptı. KDV hariç 24 TL olan şekerin toptan fiyatını 25 TL'ye çıkardığını duyuran Türkşeker, 1 Eylül'den itibaren fiyatların tekrar artacağını da belirtti. İşte, Türkşeker'in yeni zam furyası...

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş (Türkşeker) tarafınca şeker fiyatlarına yapılan zamların devamı geliyor. Mayıs ayında başlayan ve bu zamana kadar kademeli olarak yapılan zamlar toplamda 9'a ulaşmış durumda.

Türkşeker, şuan KDV'siz olarak 24 TL'ye satışa sunulan şekerin toptan satış fiyatında yüzde 4.2 artışa giderek fiyatı 25 TL'ye çıkardı.

Kampanya kapsamındaki indirimli şeker satışlarının 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirten şirket, yüzde 4.2 zamlı olarak müşterilerden ara siparişle talep alımına da başladı. Fakat talebin ne kadarının karşılanacağı da şuan için soru işareti.

haber-10-ic.jpg

YENİ ZAMLAR GELİYOR

Türkşeker tarafından yapılan duyuruda, 31 Ağustos tarihinde son bulacak indirim sonrasında 1 Eylül'den itibaren toptan şekerin kilo fiyatı KDV hariç 27 TL'ye çıkacağı belirtildi. Bu fiyat güncellemesi ise şekere 10 günlük süre zarfında yüzde 8'lik yeni bir zammın geleceğini gösteriyor.

Bu doğrultuda, son 4 aylık periyotta şeker fiyatlarına toplam 11 kez zam uygulanmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN