Selçuk Geçer'den kritik uyarı! Dolardaki artış devam ediyor, bu kaçınılmaz bir son! Doları olanlar bunu sakın yapmasın

Selçuk Geçer'den kritik uyarı! Dolardaki artış devam ediyor, bu kaçınılmaz bir son! Doları olanlar bunu sakın yapmasın

Yaptığı açıklamalarla nokta atışı yapan ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını uyardı. Dolardaki yukarı yönlü hareketliliğin devam edeceğini söyleyen ekonomist, yatırımcıları "Sakın bunu yapmayın!" sözleriyle uyardı.

Enflasyon oranının 80,21 seviyelerine ulaşmasıyla, ekonomi uzmanı Selçuk Geçer'den önemli bir uyarı geldi. Enflasyon oranlarında düşüş yaşanmaması durumunda dolar kurunun kontrol edilemeyeceğine dikkat çeken Geçer, ilk üç ay için kritik uyarısı yaptı. Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" değerlendirmesinde bulundu.

DOLARA OLAN TALEP ARTACAK

Dolara olan talepte artış yaşanacağını vurgulayan Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" sözlerini kullandı.

 dolar

YIL SONU İÇİN RAKAM VERDİ

Dolarla ilgili kaçınılmaz son uyarısı yapan Geçer, "Sene sonunda da dolar kurunu 28 TL'de görürüz" dedi.

YATIRIMCILAR BUNU SAKIN YAPMAYIN!

Dolardaki yükselişin süreceğini iddia eden Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını uyararak dolarınızı satmayın tavsiyesi verdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN