Seyahat engeli olmayana yeni iş fırsatı! Türk Kızılay’ın bu ilanı tam size göre: En az lise mezunu olan işi kapacak

Seyahat engeli olmayana yeni iş fırsatı! Türk Kızılay’ın bu ilanı tam size göre: En az lise mezunu olan işi kapacak

Türk Kızılayı’ndan yeni iş fırsatı! Bu şartları taşıyan işi havada kapacak. İşte, Türk Kızılayı personel alımlarına dair detaylar…

Bünyesindeki personel açığını kapatmak isteyen Kızılay, yeni alım ilanı yayınladı. KPSS şartı aranmayan ilanların detayları da belli oldu. İşte, Türk Kızılayı personel alımının detayları…

Kızılay, KPSS puan şartı aramadan yeni personel alımı yapacak. İş arayanlar için kaçırılmayacak bu fırsatın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kızılay, Afyonkarahisar lokasyonunda görevlendireceği Bakım Onarım Teknikeri arıyor. Başvurular için en önemli kriter minimum lise mezunu olmak ve teknik alanda uzmanlık derecesine sahip olmaktır.

turk-kizilayi-personel-alimi-1.jpg

Adayların meslek lisesi ya da meslek yüksekokullarının makine, torna-tesviye bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Erkek adaylarda askerlikle hiçbir ilişiği bulunmamasına dikkat edilirken, esnek çalışma saatlerine uymak, seyahat engeli bulunmaması da diğer önemli detaylar olarak göze çarpıyor.

Alımlarla ilgili tüm detaylara ve başvuru alanına Kızılay’ın resme kariyer sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN