Sıfır araba almak isteyenler dikkat! Opel gemileri yaktı: O modeli sıfır faizle satacak!

Sıfır araba almak isteyenler dikkat! Opel gemileri yaktı: O modeli sıfır faizle satacak!

Opel, Corsa modelinde sıfır araç sahibi olmak isteyenlere cazip kredi seçenekleri sunuyor. 150 bin TL'ye kadar olan kredilerde 15 ay vade imkanı ve yüzde 0,99 faiz oranı sunarken, 120 bin TL tutarındaki kredilerde ise 12 ay boyunca sıfır faiz fırsatı veriyor. İşte ayrıntılar...

Son dönemde yaşanan olumsuz olaylar, dünyada ve ülkemizde birçok ürün ve hizmette zam artışlarına sebep oldu. Otomotiv sektörü de bu zamlardan nasibini aldı ve sıfır araçlarda her ay yüzde 5 ve üzeri zamlar yapılmaya devam ediyor. Bununla birlikte, firmalar satış kampanyaları düzenleyerek tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Uşak Gündem olarak biz de sıfır araçların güncel fiyatlarını takip edip, sizlere sunulan satış kampanyalarını en kısa sürede aktarmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede, Opel'in hangi araçlarında sıfır faizli kredi fırsatı ile satış yapıldığına dair detaylar da haberimizde yer alıyor.

İŞTE OPEL CORSA MAYIS AYI FİYATLARI

opel

Opel Corsa'nın farklı özelliklerdeki modelleri, mayıs ayı güncel fiyatlarıyla birlikte satışa sunuldu. Elegance modelinde 1.2 75 HP Benzin MT5 motor seçeneği, 604 bin 900 TL fiyatla müşterilere sunulmaktadır. Ayrıca, 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition modelinin fiyatı 693 bin 900 TL iken, Elegance modeli için 729 bin 900 TL'ye satın alınabilir. 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate modeli ise 815 bin 900 TL fiyatla müşterilere sunulmaktadır. Bu güncel fiyatlar, Opel Corsa'nın kampanyalı satışlarından da yararlanarak, sıfır araç sahibi olma fırsatını kaçırmamanız için önemlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN