Sıfır araç almak için uygun tarih belli oldu! Ünlü ekonomist duyurdu: Biraz sabreden çok kar eder

Sıfır araç almak için uygun tarih belli oldu! Ünlü ekonomist duyurdu: Biraz sabreden çok kar eder

Sıfır araç almak isteyenler o tarihe kadar beklesin. O tarihten sonra sıfır araç fiyatları çakılacak. Ünlü ekonomist tarafından yapılan son açıklamaya göre, kar etmek isteyenler o tarihe kadar beklesin. İşte tüm detaylar...

Sıfır araç piyasasında alınan tedbirlerin ardından, sıfır araç piyasasında düşüş başladı. Kampanyalar ve indirimler ardı ardına gelirken, ünlü ekonomist tarih verdi. Sıfır otomobillerde en uygun fiyatların o tarihte yer alacağı düşünülüyor.

SIFIR ARAÇLARDA STOKLAR FIRLADI

Sıfır otomobillerin yatırım aracı olarak görülmesi eskide kaldı. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararların ardından al - satçılar piyasadan çekildi. Taleplerin hızla düştüğü sıfır otomobil fiyatları, ülkemizde piyasaya giren onlarca elektrikli otomobil modellerinin ardından fiyatları hızla düşmeye devam ediyor.

Araç almak isteyenler ise, sıfır otomobillerdeki düşüşün ne zamana kadar devam edeceği ve ne kadar daha düşeceğini merak ediyor. Araştırmaların sürdüğü günlerde ünlü finans analisti İskender Han, piyasa araç satışlarının durduğunu paylaştı. Galeri ve bayilerde stokların arttığını işaret ederek o tarihi eliyle gösterdi.

ikinci-el-arac-fiyatlarinda-son-dur-bq51-cover.jpg

O TARİHTE SIFIR ARAÇLAR ÇOK UYGUN OLACAK

Sıfır otomobillerde talebin düşmesinin ardından stoklar hızlar artmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist İskender Han'ın paylaşımına göre, birçok marka yeni modellerini tanıtmaya başladı. 2024 yılının ilk çeyreğinde Türkiye piyasasında yerini almaya hazırlanan bir çok modelin olduğunu paylaştı.

Bu durumda satılmayan araçlar birikerek, talebin düşmesiyle fiyatlar da düşüyor. Sıfır otomobillerde en uygun fiyatlara bulacağınız dönem olarak 2024 yılının ilk çeyreğini işaret etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "2024 ilk çeyreğiyle birlikte araçları daha uygun fiyatlarla bulabileceksiniz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN