Sıfır otomobil kampanyası başladı! Honda Jazz yeni fiyatıyla gözde olacak: İşte göz dolduran fiyat listesi

Sıfır otomobil kampanyası başladı! Honda Jazz yeni fiyatıyla gözde olacak: İşte göz dolduran fiyat listesi

Araç arayan vatandaşlar markaların güncel fiyat listelerini yakından takip ediyor. Etkileyici bir performans ile herkesin gözdesi olan Honda Jazz, büyük bir fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Honda Jazz güncel fiyat listesi…

İlk kez 2001 yılında Japonya'da piyasaya sürülen Honda Fit, şimdilerde birçok farklı modeli ile piyasalarda yer alıyor. Honda tarafından üretilen küçük bir otomobil olarak piyasada bulunan Honda Jazz model araç dünyada farklı isimlerle anılmaktadır. Şehir sürüşü için tasarlanan bu araç ekonomik yakıt tüketimi ve geniş hacmi ile de tüm dikkatleri üzerinde topluyor. 5 kişilik oturma kapasitesine sahip ve geniş iç hacmi ile dikkat çeken Honda Jazz, katlanabilir o arka koltuk ve daha fazla bagaj alanı ile herkesin gözdesi olacak. Honda Jazz model araçlarda yolcuların konforu da düşünülerek tasarlanan araçta arka koltukların yüksekliği de ayarlanabiliyor. Bu sayede yolcular daha fazla boşluk sağlayarak keyifli bir yolculuğun tadını çıkarabilir. İşte Honda Jazz güncel fiyat listesi…


HONDA JAZZ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Benzinli ve hibritli motor seçenekleri sunan Honda Jazz, benzinli motorlarda 1.3 litre ve 1.5 litre hacimleri ile piyasada yer alıyor. Hibrit model araçlarda ise 1.5 litre hacim ile benzinli ve elektrikli motoru birleştirerek daha yüksek yakıt performansı sağlıyor.

honda-jazz.jpg
Şık ve modern bir tasarıma sahip olan Honda Jazz yüksek tavan çizgisi ve geniş camları ile iç mekanda daha ferah bir görüntüsü sağlamaktadır. Arka koltuklardaki katlanabilir özelliği ve yüksekliği ayarlanabilir koltuklar ile daha fazla bagaj alanı sağlarken arka yolcuların da konforuna önem veriyor.

Geniş bir iç mekan özelliğine sahip olan Honda Jazz, yüksek tavan çizgisi ile birlikte ayarlanabilir koltuk yüksekliği ve geniş camları sayesinde daha keyifli bir sürüş sağlamaktadır. Honda Jazz, hem sürücüler hem de yolcular için daha keyifli bir deneyim sağlamayı amaçlıyor.

honda-jazz-fiyat.jpg

Honda Jazz, araçlarda çarpışma önleme ve şerit takip asistanı bulunurken adaptif hız sabitleyici, geri dönüş kamerası ve otomatik acil durum freni gibi özellikler de bulunmaktadır. Bu özellikler sürücülerin ve yolcuların güvenliğini arttırmak için önemli bir yere sahiptir.

Honda Jazz araçlar multimedya sistemi ile birlikte gelirken 7 inç dokunmatik ekran, bluetooth bağlantısı, USB girişi ve arka kamera gibi özelliklerle keyifli bir sürüş sunmaktadır.

honda-jazz-1.jpg

Özellikle ekonomik yakıt tüketimi özelliği ile sürücülerin dikkatinde yer alan Honda Jazz, benzinli motorlarda ortalama olarak 5.7 ile 6.5 litre/ 100 km bir yakıt tüketimi sağlamaktadır. Hibrit model araçlarında ise ortalama 3.5 litre/100 km yakıt tüketimi sağlar.

Küçük bir otomobil olmasının yanı sıra performans özellikleri ile de ilk sıralarda yer alan Honda Jazz, benzinli motorlarda 102 beygir gücü ve 123 Nm tork üretmektedir. Hibrit model araçlarda ise 109 beygir gücü ve 253 Nm tork gücüne sahiptir. Bu özelliklerle sayesinde araç hızlanma işlemini güçlü bir şekilde yaparken virajlarda da daha iyi bir performans sergilemektedir.

HONDA JAZZ FİYATLARI NE KADAR?

Ekonomik yakıt tüketimi ile birlikte sürücülerin dikkatinde yer alan Honda Jazz geniş iç hacmi ve güvenliği ile de oldukça dikkat çekiyor. Küçük bir otomobil olmasının yanı sıra yüksek performans sağlayan listesi bu aracın fiyatı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Honda Jazz güncel fiyat listesi şu şekildedir:

honda-jazz-model.jpg
Executive 1.5L e:HEV Hybrid Otomatik 985.500 TL
Crosstar Executive 1.5L e:HEV Hybrid Otomatik 1.013.500 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN