Sigara içmeyene ucuz kiralık ev! Bu sözleşmeye uyan piyasadan ucuza oturacak

Sigara içmeyene ucuz kiralık ev! Bu sözleşmeye uyan piyasadan ucuza oturacak

Kütahya’da sigara içmeyene ucuz kiralık ev fırsatı. Eşi ile birlikte KOAH tedavisi gören ev sahibi, yaşadıkları binadaki 4 boş daireyi kiraya vermek için sigara içmeme şartı arıyor. Bu sözleşmeye uyan piyasadan ucuza oturacak. İşte, konunun detayları…

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerginlikler her geçen gün gündemde olmaya devam ederken, ev sahiplerinin istekleri bitmiyor, kiracılar da uygun fiyatlı daire bulamıyor. Kütahya’da yaşayan KOAH hastası ev sahibi çiftin kiracılarından beklentisi ise fiyattan çok başka bir şey.

Kütahya Meydan Mahallesi’nde 4 katlı binanın en üst katında yaşayan Fatma Ün ve 80 yaşındaki Ahmet Ün, 4 kiracısının içtiği sigaranın dumanından nefes alamaz hale geldi. Uyarılarını dikkate almadıkları için kiracılarına 10’ar bin TL ödeme yapan çift, kiralık daireleri için emlakçıdan tek bir istekte bulundu.

sigara-icmeyene-kiralik-ev-2.jpg

SİGARA İÇMEYENE UCUZ EV FIRSATI

Eşi ve kendisinin hastalıklarından dolayı sigaradan çok etkilendiklerini söyleyen Ün, "Daha önceki kiracılarımın sigara içmesinden dolayı çok rahatsız olduk. Apartman boşluğunda içilen ve dairelerin kapılarından çıkan sigara dumanından ve kokusundan hastalığımız dolayısıyla çok etkilendik, nefes alamaz hale geldik. Apartman girişine 'sigara içilmez' yazısı asmama rağmen kiracılarım içmeye devam ettiler." İfadelerine yer verdi

sigara-icmeyene-ucuz-kiralik-ev.jpg

“SÖZLEŞMEYE SİGARA YASAĞI MADDESİ EKLEYECEĞİM”

Sigara içen önceki kiracılarına daireyi boşaltmaları için ödeme yapmak zorunda kaldığını söyleyen Ün, şöyle konuştu:

"KOAH hastası olduğumuz için sürekli oksijen tüpü kullanıyorum. Sigara içildiğinden dolayı çok etkilendiğim için normalden çok fazla oksijen tüpü tüketmek zorunda kalıyordum. Yeni kiracılarımızla imzalayacağımız sözleşmeye sigara yasağı maddesini de ekleyeceğim."

Fatma Ün ise, sigara kokusu ve dumanı olduğu zaman baygınlık geçirdiğini sağlıklarının kendileri için önemli olduğunu ve bu yüzden binada kesinlikle sigara içen kiracı istemediklerini vurguladı.

sigara-icmeyene-kiralik-ev-1.jpg

PİYASANIN ALTINDA BİR BEDELDEN KİRAYA VERİLECEK

Emlakçı Mehmet Demir’se ilk defa kendilerine sigara içmeyen kiracı talebi ile gelindiğini, Ün çiftinin sigara içmeyen kişilere piyasanın altında bir fiyat ile dairelerini kiraya vereceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN