Skoda 2023 fiyat listesi belli oldu! Zam gelse bile fiyatları hâlâ cazip, fırsatı kaçıran sonra çok üzülür

Skoda 2023 fiyat listesi belli oldu! Zam gelse bile fiyatları hâlâ cazip, fırsatı kaçıran sonra çok üzülür

Yeni yıl ile birlikte araç fiyatları da merak ediliyor. Otomotiv sektörü markaları yeni fiyatlarını açıklamaya devam ederken yeni listesini açıklayan marka ise Skoda oldu. İşte Skoda 2023 fiyat listesi…

2023 yılı ile birlikte birçok firma da ürünlerine zam yaptı. Pandemi sürecinde ise küresel ekonomik kriz ve çip krizi otomotiv sektörünü ciddi oranda etkiledi. Rusya Ukrayna savaşı, tedarik zincirinin kırılması, ham madde maliyetlerinin artması derken döviz kurlarında yaşanan dalgalanma da otomobil fiyatlarını etkiledi. Araç fiyatları yeni yıl ile birlikte güncellenirken Skoda marka araç almak isteyenler de güncel fiyatları merak ediyor. İşte Skoda 2023 fiyat listesi…


SKODA 2023 FİYAT LİSTESİNİ AÇIKLADI


Otomobil sektörünün en eski üreticileri arasında yer alan Skoda 1991 yılında Alman Otomobilde ve Volkswagen grubuna satıldı. Dünyada en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Skoda 2023 model araçların fiyatlarında %4 ile 8 arasında zam yapılmasına karar verdi.


2022 yılında döviz kurularında görülen artış araç fiyatlarını da etkilerken bazı markalara 1 ay içerisinde 3 kez zam yapıldı. 2023 yılında ise yeni zamların geleceği tartışılırken uzmanlar ise henüz zam oranlarının fiyatlara yansıtılmadığını söyledi. Fiyatların yükseleceğine dair sinyaller gelirken Skoda en son 25 Ocak 2023 tarihinde fiyat güncellemesi yaptı. Fabia, Scala, Kamiq ve Octavia model araç fiyatlarında %4 ile 8 arasında bir zam uygulayan Skoda Şubat ayı fiyat listesinde de henüz güncelleme yapmadı.


SKODA 2023 FİYAT LİSTESİ

skoda-fabia.jpg

skoda-kamiq.jpgskoda-karoq.jpgskoda-octavia.jpgskoda-scala.jpgskoda-super-b.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN