ŞOK'tan yeni yıl sürprizi! Tam 1000 üründe inanılmaz indirim... Herkes bu indirimi konuşuyor

ŞOK'tan yeni yıl sürprizi! Tam 1000 üründe inanılmaz indirim... Herkes bu indirimi konuşuyor

Türkiye'de artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamla vatandaşların alım gücü düşerken fiyatlar uçuk rakama kadar ulaşmıştı. Bu konuda yeni bir adım atan ŞOK Marketler 2023 yılıyla beraber yeni sürpriz kampanyasını duyurdu. Ocak ayı boyunca 1.000 ürende inanılmaz indirimler olacak. Fiyatlar yarı yarıya düşecek. Bu fırsat kaçmaz! İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve ŞOK'ta haftanın fırsatları...

2022 yılının başından bu yana artan enflasyon ve dolar kurundaki hareketlilikle birçok gıda fiyatlarına peş peşe zam yapılmıştı. Gelen zamlar vatandaşların alım gücünü düşürürken zincir marketler tarafından yapılan kampanyalar merak konusu oldu. Beklenen haber ise ŞOK Marketlerinden geldi. 2023 yılına bomba gibi sürprizle geldi. Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlar sabit kalacak. İndirimi duyan herkes ŞOK marketlerine akın ediyor. Bu fırsat kaçmaz, hemen torbanızı alın koşun. İşte 3 Ocak güncel ŞOK aktüel kataloğu...

2023 YILININ EN BÜYÜK İNDİRİMİ ŞOK MARKETLERİNDEN GELDİ

Yeni yılla beraber gıda fiyatlarında ucuzlama bekleyen vatandaşlara beklenen haber geldi. Türkiye'nin en büyük gıda perakendecilerinden olan ŞOK Marketler müşterilerine özel yapılan kampanyasını duyurdu. Yapılan son dakika duyurusuna göre, Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitliyor. Pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar Ocak ayı sonuna kadar sabit kalacak.

b78.jpg

"MÜŞTERİLERİMİZE HER DAİM DESTEK OLACAĞIZ"

Yeni yapılan fiyat sabitleme kampanyası ile müşterilerinden olumlu tepki aldıklarını belirten ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şunları söyledi:

"Küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından, maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılı geride kaldı. Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa Ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık.

Yani belirlenen 1.000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak. Biz, ŞOK Marketler olarak güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi daima en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırıyoruz. 81 ile yayılmış olan mağazalarımızda piyasa fiyatlarının altında uyguladığımız fiyat politikamızla, enflasyonun baskılanmasında önemli bir görev üstleniyoruz. Şimdiye kadar “Birlikten Berekete” yaklaşımı ile her zaman ülkemizin, üreticilerimizin ve müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya da bunun en güzel örneğidir. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi piyasa fiyatlarının altında, her gün düşük fiyat politikamızla müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz."

3 OCAK 2023 ŞOK İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

  • Astro Aspiratör Modüllü 200 cm Mutfak 3,299 TL,
  • Aspiratör Modüllü 280 cm Mutfak 4,999 TL,
  • Toronto Köşe Takımı 4,499 TL,
  • Teddy 3+2+1 Koltuk Takımı 12,999 TL,
  • 4 Kişilik Mutfak Masa Takımı 1,999 TL

b2.jpg

  • Kulplu Sepet 34,95 TL,
  • Kapaklı Sepet 59,95 TL,
  • Boncuk Detaylı Hasır Sepet 129,95 TL,
  • Çekmece Düzenleyici 27,95 TL
  • 3 Kenarı Çerçevesiz Monitör 4,599 TL,

b6.jpg

  • 8 GB Ram ve 512 GB SSD diskli 15.6 inç ekranlı
  • Taşınabilir Bilgisayar 10,799 TL,
  • Oyuncu Mouse 919 TL,
  • Erkek Bakım Seti 399 TL,
  • Akıllı Saat 779 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN