Son dakika... Akaryakıta indirim müjdesi! Akaryakıt istasyonuna bugün yerine o gün gidin paranız cebinizde kalsın

Son dakika... Akaryakıta indirim müjdesi! Akaryakıt istasyonuna bugün yerine  o gün gidin paranız cebinizde kalsın

Son dakika haberine göre, akaryakıt fiyatlarında bu kez indirim çıktı. Araç sahiplerini sevindiren indirim için tarih verildi. İndirimi gören araç sahipleri soluğu akaryakıt istasyonunda alacak. İşte 29 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...

BURAK ÖZTOPRAK

Akaryakıt fiyatlarında yılbaşından itibaren gelen zamların ardından, araç sahipleri rahat bir nefes alacak. O tarihten itibaren gelen indirim cebinizi rahatlatacak. Akaryakıt istasyonuna bugün gideceğinize o gün gidin, paranız cebinize kalsın. İşte beklenen indirim...

O TARİHTE DEV İNDİRİM

KARAR'ın sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre bu gece yarısı itibariyle, akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. Brent petrol varil fiyatıyla doğrudan etkili olan bu indirim o tarihe gelecek. Geçtiğimiz gün Rusya'nın aldığı petrol ihracını durdurma kararının ardından zam beklentileri ters tepti. Son günü düşüşle kapatan petrol fiyatlarının ardından akaryakıtta indirim yolu gözüktü.

akaryakit-az4y-2.jpg

İNDİRİM SONRASI FİYATLAR

Son dakika haberine göre, akaryakıt fiyatlarında bu gece yarısı dev indirim bekleniyor. Motorinin litre fiyatına gelecek olan indirim tutarının 1 lira 35 kuruş olduğu öğrenildi. Motorin fiyatlarına gelen indirimin ardından gece yarısı itibariyle Ankara'da motorinin litre fiyatı 41 lira 47 kuruş, İstanbul'da 40 lira 7 kuruş, İzmir'de 41 lira 69 kuruştan satılacak.

1590055-1.webp

16 ŞUBAT 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası:

  • Benzin litre fiyatı : 40,37 TL
  • Motorin litre fiyatı: 41,97 TL

İstanbul Avrupa Yakası:

  • Benzin litre fiyatı: 40,45 TL
  • Motorin litre fiyatı: 42,04 TL

Ankara:

  • Benzin litre fiyatı: 41,16 TL
  • Motorin litre fiyatı: 42,80 TL

İzmir:

  • Benzin: 41,39 TL
  • Motorin litre fiyatı: 43,03 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN