Son dakika! Gece yarısından itibaren benzin ve motorine büyük zam! İşte yeni fiyatlar

Son dakika! Gece yarısından itibaren benzin ve motorine büyük zam! İşte yeni fiyatlar

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre gece yarısı itibari ile akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam gelecek ve fiyatlar sil baştan değişecek. İşte, akaryakıttaki yeni fiyatlar…

Geçtiğimiz haftalarda yapılan indirimlerin ardından akaryakıt için bugün yeni bir zam haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bu gece yarısında akaryakıta gelecek zamların ardından fiyatlar yeniden yükselişe geçecek. İşte, gelecek zamla birlikte şekillenecek fiyatlar….

Türkiye'yi sarsan son dakika gelişmesine göre, akaryakıt fiyatlarında büyük bir artış yaşanacak. Edinilen bilgilere göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarına önemli bir zam yapılacak. Bu zamlarla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 42 lira 13 kuruşa, motorinin litre fiyatı ise 41,97 liraya yükselmiş olacak.

yeni-proje-2.jpg

GECE YARISI YENİ ZAM GELİYOR

Geçtiğimiz haftalarda yapılan peş peşe indirim haberlerinin ardından, akaryakıt fiyatlarında beklenmedik bir zam haberi geldi. Ekonomist Turhan Bozkurt'a göre, benzine yapılacak olan zam miktarı 1 lira 60 kuruş olurken, motorine ise 1 lira 25 kuruşluk bir artış yapılacak. Bu zam, 15 Mart Cuma gününden itibaren akaryakıt fiyatlarına yansıyacak.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki bu ani artış, sürücüleri ve araç sahiplerini doğrudan etkileyerek, ulaşım maliyetlerinde önemli bir yükselişe neden olacak. Fiyat artışları, indirimler sonrası ortalama olarak benzin için 40,45 TL, motorin için ise 40,64 TL'ye gerilemişken, bu gece itibarıyla rekor seviyelere ulaşmış olacak.

1-003.jpg

İşte 14 Mart Perşembe günü itibarıyla Türkiye'nin 81 ilinde güncel akaryakıt fiyatları! İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, tüm şehirlerde benzin, mazot, otogaz fiyatlarındaki değişim araç sahiplerini nasıl etkileyecek? Araç sahipleri, yeni fiyatlar karşısında ne yapmalı? Bu ve benzeri soruların yanıtları, yaşanan son dakika gelişmeleriyle birlikte akaryakıt fiyatlarındaki değişimi yakından takip eden herkesin merak konusu oldu.

akaryakit.jpg

14 MART PERŞEMBE GÜNCEL FİYATLAR

ŞehirBenzin (TL)Motorin (TL)
İstanbul (Avrupa)42,1341,97
İstanbul (Anadolu)42,0441,88
Ankara42,5642,51
İzmir42,7642,71
Adana42,8842,82

Bu zam haberinin ardından, akaryakıt fiyatlarındaki değişimler ve ekonomik etkileri üzerine daha fazla bilgi ve güncellemeye ulaşmak için bizleri takip etmeye devam edin. Araç sahiplerini ve sürücüleri yakından ilgilendiren bu önemli gelişmeler, ekonomi ve ulaşım sektöründe nasıl yankılar oluşturacak, hep birlikte göreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN