Son model otomobil sahibi olmak 6 bin TL uzağınızda! Ayda 6 bin lira ödeyen Fiat'ın bu modeline sahip olacak!

Son model otomobil sahibi olmak 6 bin TL uzağınızda! Ayda 6 bin lira ödeyen Fiat'ın bu modeline sahip olacak!

Son dönemlerde fahiş şekilde artış gösteren araba fiyatları sebebiyle vatandaş araba alma planlarını rafa kaldırdı. Ancak Fiat yüzleri güldürecek bir haber verdi! Tüm detaylar haberimizde.

Sıfır araç sahibi olmak isteyen ancak neredeyse her gün zamlanan araba fiyatları sebebiyle vatandaş yapılan kampanyaları da merakla araştırıyor. Peki Fiat sıfır araçlar için hangi kampanyayı başlattı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FİAT EGEA BÜYÜK KAMPANYA

Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Fiat büyük bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında yalnızca Egea modelleri yer alacak. Fiat Egea araç almak isteyen insanlar için yüzde 1.99 faizle taşıt kredisi imkanı verilecek. Kampanya 3 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Fiat Egea Kredi Kampanyası

Sıfır Fiat Egea araç alacak vatandaşların faydalanabileceği kredi kampanyasının aylık maliyeti yüzde 2.4900 olarak belirlendi ve senelik maliyeti yüzde 34.2600 olacak. Fiat araç kredileri en fazla 36 ay vadeyle verilecek. 150 bin TL kredi çeken vatandaş aylık 6.355.42 TL taksit ödeyecek. Kredi miktarı 200 bin TL olursa aylık taksit tutarı 8.473.89 TL, 250 bin TL kredi çekilmesi durumunda aylık taksit tutarı 10.592.37 TL olacak. Yüzde 1.99 faiz oranlı 36 ay vadeli kredi kampanyasında 300 bin TL kredi çekilirse aylık ödemeler 12.710.84 TL olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN