SSK, Bağ-Kur, Memur ve EYT'lilerin dikkatine! 9.000 TL promosyon ödemesi... Mart ayı bomba gibi geliyor!

SSK, Bağ-Kur, Memur ve EYT'lilerin dikkatine! 9.000 TL promosyon ödemesi... Mart ayı bomba gibi geliyor!

Emekli vatandaşlar için sürekli olarak güncellenen promosyon miktarlarında yeni bir rekora imza atıldı. Özel bankalar tarafından başlatılan kampanyalar ile birlikte promosyon ödemeleri 9 bin TL'ye kadar yükseldi. Promosyon ödemeleri mart ayında da sürecek. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? İşte tüm detaylar...

Emekli promosyonlarında zirve rakamlar!

2022 yılının ortalarında başlayan emekli promosyon rekabeti 2023 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Kamu bankaları ve özel bankalar tarafından promosyon miktarları güncellenmeye devam ediyor. Promosyon rekabetinin yeniden hız kazandığı şubat ayında rakamlar artmaya devam ediyor.

Şubat ayının ortasına gelinmesiyle birlikte mart ayı promosyon miktarları da belli olmaya başladı. EYT'liler için verilecek olan kararı bekleyen bankalar arasındaki rekabet yeni bir promosyon rekoruna doğru gidiyor. Paylaşılan bilgilere göre mart ayında promosyon rakamları 9.000 TL'yi bulacak. Emekli vatandaşlara oldukça cazip gelen promosyon miktarları büyük ilgi görüyor.

Tüm emeklilere verilen promosyon miktarları şubat ayında da güncellendi. Fakat mart ayında EYT'lilerin emekli maaşlarını alacak olması bankaların gözünü kararttı. Ortaya atılan iddialara göre şubat ayında promosyon miktarı 9 bin liraya kadar yükseltmek için hazırlıklar sürdürülüyor.

emekli-maasindan-haci-kaldirma.jpg

En yüksek promosyonu hangi banka veriyor!

Son zamanlarda tekrardan hız kazanan promosyon rekabeti üzerine neredeyse tüm bankalar promosyon miktarında yükseliş sağladı. Güncellemeler sonrasında bankaların verdiği promosyon miktarları merak konusu oldu. Kamu bankaları tarafından verilen promosyon miktarları şu şekilde;

Kamu bankaları güncel promosyon miktarları!

Ülkemizde yer alan kamu bankaları yani Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank mart ayında yaşanacak olan maaş artışına göre promosyon ücretlerini güncelledi. Emekli maaşına göre kamu banklarından 3.000 TL, 4.000 TL, 4.500 TL ve 5.000 TL promosyon ödemesi verilecek.

Özel bankalar güncel promosyon miktarları!

Özel bankalar tarafından da güncellenen emekli promosyonları yeniden yükselişe geçti. Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası gibi özel bankalarda yer alan promosyon rakamları 5.000 TL ile 9.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN