SSK, Bağ-Kur tüm emeklileri ilgilendiriyor! İş Bankası'ndan 7.500 TL almak için son 3 gün

SSK, Bağ-Kur tüm emeklileri ilgilendiriyor! İş Bankası'ndan 7.500 TL almak için son 3 gün

Bankaların emekli promosyon kampanyası devam ederken, İş Bankası'ndan yeni bir karar geldi. İş Bankası 7.500 TL'yi bulan emekli promosyon kampanyasını 31 Ekim'de sonlandırmaya karar verdi. İşte detaylar...

Özel bankalar en fazla müşteriyi çekmek için aylardır emekli promosyon kampanyası yarışı içinde. Birçok bankanın promosyon ödemesi ek ücretlerle 10.000 TL'yi buluyor. Bu bankalar arasında yer alan İş Bankası da 7.500 TL'yi bulan promosyonla emekli müşterilerini bekliyor. Ancak banka aldığı son kararla promosyon kampanyasını 31 Ekim tarihinde sonlandırmaya karar verdi.

İŞ BANKASI'NDAN YENİ EMEKLİ PROMOSYON KARARI

Ülkemizin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası emekli promosyon kampanyasını 31 Ekim'de sonlandırıyor. 1 Eylül tarihinde başlayan İş Bankası promosyon kampanyası emeklilerden yoğun ilgi gördü. Ağustos'a kadar 5.000 TL promosyon veren İş Bankası, bu rakamı sonradan 7.500 TL'ye çıkarmıştı. 31 Ekim'de bitecek kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Pazartesi günü başvuru için son tarihleri.

 iş bankası emekli promosyon

Ayrıca bankanın promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenler internet şubeciliği hizmetiyle de başvuru yapabilecekler. İş Bankası aynı zamanda emekli tanıdığını getirenlere 500 TL kredi kart puan hediyesi de verecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN