Sürücüsüz yeni Fiat Ducato yollara çıkıyor: İşte Fiat Ducato fiyat listesi

Sürücüsüz yeni Fiat Ducato yollara çıkıyor: İşte Fiat Ducato fiyat listesi

Fiat Ducato fiyatları güncellendi. Panelvan, kamyonet ve minibüs seçenekleri bulunan Fiat Ducato, yeni sürücüsüz (otonom) modelini tanıttı. Sıfır 0 km Fiat Ducato fiyatları, Türkiye'de döviz kurunun yükselmesinden dolayı arttı. Otonom sürüş seçeneğiyle dikkat çeken sıfır Fiat Ducato'nun Türkiye satış fiyatı 343,9 bin TL olarak belirlendi. İşte, yeni Fiat Ducato özellikleri...

Yeni Fiat Ducato, kategorisinde bir ilk olarak ikinci seviye otonom sürüş imkanı sağlıyor. Euro 6D Final’e uygun üçüncü nesil 2.2 litrelik Multijet, 140 HP ve 160 HP güçlerindeki iki farklı motor seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Bunun yanı sıra önceki nesillere oranla yüzde 7 oranında daha az yakıt tüketimi sağlayan, daha sessiz ve daha dayanıklı olan üçüncü nesil Multijet motorlarıyla Fiat Ducato, manuel şanzımanının yanında 9 ileri tam otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor.

YENİ DUCATO PANELVAN, KAMYONET, MİNİBÜS GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yenilenen Fiat Ducato Türkiye’de 343.9 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Euro 6D Final versiyona uygun motor seçenekleriyle yenilenen Ducato, yüksek performans, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle de sınıfında fark yaratıyor. Kullanıcısına fonksiyonelliğin yanında otomobil konforunda sürüş keyfi sunan Ducato, yenilenmiş koltukları, kullanışlı sürücü kokpiti, yeni torpidosu ve fonksiyonel kapı panelleriyle de rakiplerinden ayrılıyor. Kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını kusursuz karşılayan Ducato’nun, yenilenen versiyonu Van, Kamyonet ve Minibüs versiyonlarıyla tercih edilebiliyor.

YENİ FIAT DUCATO ÖZELLİKLERİ

Yeni Ducato ile birlikte sunulan gelişmiş sürüş destek sistemleri de sürüş güvenliği ve sürüş konforunu en üst seviyeye taşıyor. Sürücüsüz özelliğiyle (otonom) kendi alanında bir ilki gerçekleştiren Fiat Ducato’da, Elektrik Destekli Direksiyon, Start & Stop, Beyaz Işıklı Yeni Tavan Lambası, Yolcu Emniyet Kemer İkazı, Geliştirilmiş ESC Sistemi, Rüzgar Savrulma Asistanı, İkincil Çarpışma Önleme, Römork Denge Asistanı Van ve Kamyonet versiyonlarında 5 inçlik UConnect radyo ve direksiyondan kumanda sistemi standart olarak sunuluyor.

Yenilenen Fiat Ducato’nun Plus Paketi’nde standart donanıma ek olarak 7 inçlik UConnect Radyo, Tamamen Dijital Gösterge Paneli, Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu, Elektrikli Katlanır Aynalar, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma, Arka Park Sensörü, Kablosuz Şarj ve Yolcu Hava Yastığı bulunuyor. Teknoplus Pakette ise Plus Pakette sunulan bu özelliklerin haricinde 10 inçlik Radyo ile Otomatik Klima yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN