SUV Meraklılarına Hyundai'den Mayıs Çılgınlığı! Hyundai Bayon Kampanyası Piyasanın Tozunu Alacak

SUV Meraklılarına Hyundai'den Mayıs Çılgınlığı! Hyundai Bayon Kampanyası Piyasanın Tozunu Alacak

Çip krizinden dolayı otomotiv sektörü derinden etkilenirken, dünya markaları da dolar kuru ve çip krizinden dolayı fiyat güncellemesine gitti. Araç sürücüleri tarafından en çok tercih edilen otomobil markalarından olan Hyundai, Bayon modeli için düğmeye bastı ve muhteşem bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. İşte kredi rahatlığı sunan Hyundai'nin Bayon fiyatları.

Dünya çapında başlayan çip krizinden dolayı zor günler geçiren otomotiv sektöründeki yükseliş yaşanan dolar kurundan dolayı cep yakmaya başladı. Sıfır araç almak isteyenler yüksek fiyatlardan dolayı geri vites yapıp ikinci el araçlarına yöneldi. "Araç almak hayal" diyenler için Hyundai ise düğmeye bastı ve Bayon modeli için Mayıs ayına özel kampanya başlattı. Ödeme rahatlığı sunan Hyundai'nin bu kampanyasına bakmadan araç almayın. İşte Hyundai Bayon özellikleri ve fırsat kampanyası.

bayon.jpg

HYUNDAİ ÇİP KRİZİNİ FIRSATA ÇEVİRDİ

Yüksek otomobil fiyatlarından dolayı sıfır araç alımında düşüş yaşanırken, bu durumu fırsata çeviren Hyundai araç severler için 1 Mayıs'ta kampanya başlattı. Bayon modeline özel düzenlenen fırsat bahar kampanyası 1 Mayıs 2022 ve 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Bayon alacaklar için ödeme kolaylığı sunan Hyundai'nin bu kampanyası SUV meraklılarını sevindirecek.

kolay.jpg

HYUNDAİ'DEN SUV MERKALILARINA MUHTEŞEM KAMPANYA

Mayıs için yeni bir kampanya başlayan Hyundai ödüllü SUV modeli Bayon için ödeme fırsatları sundu. Tasarımı ve teknik özellikleriyle özellikle ailelerin tercih ettiği Hyundai Bayon'u alan 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Rahat, şık ve güvenli sürüş deneyimi sunan Hyundai Bayon, SUV markaları arasında bu özellikleriyle öne çıkmaya devam ediyor.

HYUNDAİ BAYON İLE BENZERSİZ BİR YOLCULUK SİZİ BEKLİYOR

48V Hafif Hibrit Sistem ile donatılabilen Hyundai Bayon, sürüş kolaylığı sunarken hem şehir içinde hem şehir dışında size benzersiz bir yolculuk sunuyor. Tüm ihtiyaçları tek bir özellikle barındıran Hyundai Bayon, gelişmiş Sürüş Asistanı Sistemleri’ne sahip. Bundan dolayı SmartSense ile geniş kapsamlı bir güvenlik paketini kullanıcılarına Hyundai Bayon güvenlik hissini sonuna kadar yaşatıyor. 411 Litre geniş bagajı ile gözleri kamaştıran Hyundai Bayon 10.25 inç büyüklüğünde dijital gösterge paneli ve bölünmüş ekran özelliğine sahip. Hyundai Bayon modelinde 10.25 inç merkezi gibi dokunmatik ekran gibi son teknoloji ürünleri de mevcut. Bunların yanı sıra Apple CarPlay desteği ile akıllı telefonunuzu bağlayarak telefon özelliklerinizi ekrana yansıtabilirsiniz.

HYUNDAI BAYON MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ

1.4 MPI 100 PS Jump BenzinManuel 368.200 TL362.700 TL

1.4 MPI 100 PS Jump BenzinOtomatik 397.500 TL397.500 TL

1.4 MPI 100 PS Style BenzinOtomatik 432.450 TL432.450 TL

1.4 MPI 100 PS Elite BenzinOtomatik 443.700 TL438.950 TL

1.0 T-GDI 100 PS Style BenzinDCT 469.400 TL465.400 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN